Мога да подмина критиката по мой адрес, като православен знам,

...
Мога да подмина критиката по мой адрес, като православен знам,
Коментари Харесай

Кошлуков иска да спре Стани богат, всеки друг е виновен за провала на БНТ, но не и той

Мога да подмина рецензията по мой адрес, като православен знам, че на различен е обещано правото да съди. Така главният любимец за нов общоприет шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков отговори на рецензиите, че е показал погрешни данни в междинния отчет за положението на малкия екран пред Съвет за електронни медии.
Кошлуков обаче прикани всички други претенденти, които споделили, че се лъжел за бюджетното положение, или да се извинят, или да отиват в прокуратурата, тъй като клеветели основният счетоводител Лилия Маркова, шефът на отдел " Бюджет " на " Финансово-стопанска дирекция " Елена Илиева плюс икономическият шеф на Българска национална телевизия Даниела Асенова. Той се закани, в случай че въпросните дами не заведат дело за клюка, той да го направи.
Изрично запитан за политиката на Българска национална телевизия до момента, откакто беше програмен шеф, Кошлуков не пожела да разяснява в началото работата на предходното управление, а по-късно съобщи, че зад концепцията прозира страната, както и че Съвет за електронни медии би трябвало да прави оценка предходното управление. И разгласи, че. Вместо това той нападна, че нямало по какъв начин да знае какво става да вземем за пример с " Панорама ", тъй като за тази дирекция и се оправда с вътрешните правила на малкия екран за работата си. Попитан от члена на Съвет за електронни медии Иво Атанасов по какъв начин по този начин излиза изсъхнал от водата за бюджетния недостиг, Кошлуков изясни, че несъмнено е могъл да пита повече, само че .
Ситуацията сега
Иначе досегашният програмен шеф на Българска национална телевизия и краткотрайно управляващ малкия екран акцентира, че може да се спестят незабавно 7-8 млн. лв. от недостига на малкия екран. Това щяло да стане със прекъсване на контракти и предоговаряне на части от отговорностите. По мнението на Кошлуков, кредиторите желаят да си вземат парите, не Българска национална телевизия да банкрутира, като той разгласи, че има вяра, че ще откри пътека за всеки. А втората му стъпка би била преразглеждане на цялата програмна скица от септември
, сподели Кошлуков, тъй като нямало да може да огледа в очите работещите в малкия екран, когато от октомври нямало да може да заплати заплатите им. Той разгласи и, че новият състезателен канал на Българска национална телевизия – .
Същевременно Кошлуков разгласи, че подозира " незадоволителни търговски умения " на рекламния отдел, с цел да се осребри продуктът " Стани богат ", за който нямало спор, че е извънредно първокласен.
Концепцията на Кошлуков
Няма по какъв начин да покажа цялата идея, само че съм си разрешил да отделя акценти, посочи Кошлуков за визията си за развиването на Българска национална телевизия. Той не пропусна да каже по какъв начин до момента не бил чул нищо в разискванията на другите претенденти за механизми на надзор и отчетност.
Важното е да направиш положително предаване и не се изисква нищо повече – това, съгласно някогашния програмен шеф на Националната телевизия и настоящ и.д. общоприет шеф, е картина с доста тежки закани за Българска национална телевизия. И повода е интерактивната среда на развиване на осведомителната сфера.
Кошлуков уточни като първа стъпка в проекта си оздравяването на малкия екран. Това обаче не значело единствено да се покрие финансовият недостиг в Българска национална телевизия, само че и да не се позволява да се развие нов подобен. А Кошлуков видя във финансовия колапс на малкия екран признак, не болест и недоумение на средата, в която вирее Българска национална телевизия.. Той даде образец с графики на Netflix и BBC за 2018 година, които имали сходни визити, само че времето, което прекарват потребителите в интернет опцията на BBC е надалеч по-малко от прекараното в Netflix. Като друга опасност той видя публичното съмнение към обичайната институция като Българска национална телевизия, тъй като по този начин било по целия свят.
Кошлуков предизвести, че за 10 години бюджетът на Българска национална телевизия е намалял с 11 млн. лв. – от 76,8 млн. лв. до малко над 65 млн. лв., а поради смяната на пазара би трябвало да е 90 млн. лв. със сегашната конструкция и метод на правене на телевизия от Българска национална телевизия. Той беше безапелационен – продуктът на Българска национална телевизия не излиза на платформите, които се употребяват най-вече и даде образец по какъв начин в интернет Българска национална телевизия не предлага добре наличието си, а чака потребителите да го потърсят. " Няма тактика за развиване на Българска национална телевизия в новите платформи ", акцентира досегашният програмен шеф на малкия екран.
За да се промени това, той изиска законодателни, финансови, софтуерни и управнически ограничения. Кошлуков видя в обновлението механизъм за противоположна връзка със феновете, ясни правила за кариерно развиване, самостоятелен външен надзор за финансирането на Българска национална телевизия. Трябвало да има и пътна карта за мултимедийно развиване. На първо място Кошлуков счита, че би трябвало да има обезпечено програмиране – за задачата ще се сътвори Програмен съвет, който да я дефинира на база разбори и упования. " Знам, че сме гениални всички, само че би трябвало да я обезпечим тази талантливост ", акцентира Кошлуков. И съобщи, че за новия сезон по БНТ2 имало 17 нови продукта, само че даже работещите там нямало да могат да ги изброят. Затова той загатна, че даже законово би трябвало да бъдат поставени финансови тавани за програмата на Българска национална телевизия, с цел да не може всеки да пазари каквото и колкото си желае. Отделно Кошлуков имал и аналитично звено, което да следи дали дадена стратегия и даден ефирен артикул се приема. Той добави и, че Съвет за електронни медии трябвало да знае детайлностите освен за прогнозния, само че и за действителния бюджет на Българска национална телевизия.
Относно финансовото състояние, Кошлуков видя следните разновидности – или единствено държавни пари, или повече разрешение за реклама, или отваряне на Фонда за радио и телевизия, което той видя като опция за цивилен надзор. По тематиката за политическата реклама и тя да минава единствено през публични медии, Кошлуков трансферира топката на Народното събрание, само че акцентира, че за евроизборите Българска национална телевизия имала доста положителни доходи.
Какво сподели Сашо Диков, един от главните противници на Кошлуков за поста на основен шеф на Българска национална телевизия - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР