Мога да кажа, че здравната ни система дотук се справя

...
Мога да кажа, че здравната ни система дотук се справя
Коментари Харесай

Бивш здравен министър: Слушайте компетентните хора, а не разни влогъри-млогъри

Мога да кажа, че здравната ни система дотук се оправя идеално. Искам да прикани хората да слушат способените хора по отношение на ковид, които приказват в действителност значими неща. А това са хората от щаба. Всякакви инфлуенсъри, влогъри-млогъри и блогъри единствено истерясват и плашат. Това съобщи в студиото на ''120 минути'' по bTV някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност.

,,Един от позитивните резултати на тази рецесия е, че по този начин ще се тества здравната ни система, която съгласно мен е подготвена да се оправи с двете епидемии – ковид и грипната'', добави той.

,,Не е толкоз ужасно. На никой нищо няма да му стане, в случай че в идващите три седмици пропусне един концерт и четири напивания. Но пък по този начин ще се редуцира рискът да бъде заразен'', разяснява още доктор Ненков.

Вирусолог: Възможно е някои от нас към този момент да са прекарали COVID-19

Бившият здравен министър разяснява и обстановката с петте медицински сестри, които окупираха една от залите в Народното събрание и след това излязоха на перваза, с цел да стачкуват.

,,Няма да ни сплоти тази обстановка, за мен това не е добър метод за изложение на мнение. Според мен митингът на тези медицински сестри не е ориентиран в вярната посока'', показа в умозаключение Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР