Мога да кажа, че познавам района и работя за решаване

...
Мога да кажа, че познавам района и работя за решаване
Коментари Харесай

Мария Илиева: Начело на ``Младост`` трябва да застане компетентен и образован човек

Мога да кажа, че познавам региона и работя за решение на неговите проблеми от години. Смятам, че имам качествата, уменията и професионализма. Това съобщи претендентът за кмет на регион Младост Мария Илиева от ГЕРБ.

,,За страдание последните години ''Младост'' е на пауза. Там не се случва нищо, което да усъвършенства положението на инфраструктурата. Програмата ''Зелена София'' е един прелестен метод да облагородим зелените пространства към нас. За последната година обаче имаме едвам 12 плана по програмата, а в ''Младост'' живеят към 130 000 поданици. Наистина желаеме да върнем ритъма за живот в ''Младост'', изясни Илиева.

По отношение на проблема към блок №75 в ''Младост'' 1 Илиева акцентира, че с тематиката се спекулира, тъй като там няма по какъв начин да се строи, просто тъй като няма позволение за градеж.

,,Младост има потребност от способен човек, който да има нужните качества и умения, а това е извънредно значимо. Той би трябвало да разполага с обучение, опит и да не го е боязън да взима управнически решения'', сподели още Илиева.

На въпрос за презастрояването тя бе безапелационна, че такова няма да се позволява в междублоковите пространства, само че също по този начин разясни, че в тази тенденция трябват и законодателни решения.

По отношение на основаването на модулен паркинг Мария Илиева заяви, че има подготвен терен, който е общински, както и поддръжката на основния проектант на София. По думите ѝ построяването му ''няма да отнеме доста време''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР