Мога да кажа, че поведението на председателя на парламента Никола

...
Мога да кажа, че поведението на председателя на парламента Никола
Коментари Харесай

Недомлъвки: Кога председателят на парламента се тества за КОВИД - преди или след КСНС?

Мога да кажа, че държанието на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев е доста отговорно. Така депутатът от " Продължаваме промяната " Татяна Султанова разяснява обстановката с коронавирус теста на ръководителя на Народното събрание.

Трудно ми е да разясня този въпрос, само че мога да кажа, че е направено всичко належащо от негова страна - по този начин Султанова отговори на експлицитен въпрос на утринния блок на Нова телевизия по кое време Минчев си е направил коронавирус тест - преди или след провеждането на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС). Не мога да ви кажа съответен час по кое време си е направил тест, добави тя.
Костадин Ангелов: Кой е валидирал измежду нощ PCR-а на ръководителя на Народното събрание?
Коя е лабораторията в София, която работи непрекъснато и предлага експресно проучване на PCR за към 50 минути и кой е бил дежурният лек...
Прочети повече
Султанова беше сложена в сложна обстановка от въпросите дали Минчев в действителност не се е тествал преди КСНС и то тъй като е знаел, че може да е инфектиран, защото е общувал по-рано с потвърдено инфектирания Андрей Гюров - ръководител на парламентарната група на " Продължаваме промяната ". Тя обаче не призна непосредствено, че Минчев се е тествал още преди КСНС, тъй като е подозирал, че може да е болен - дали поради контакт, дали тъй като към този момент е имал признаци.

След КСНС: Председателят на Народното събрание Никола Минчев е с COVID-19

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР