Моето задължение е да работя за развитието на българския туризъм.

...
Моето задължение е да работя за развитието на българския туризъм.
Коментари Харесай

СЛЕД РОТАЦИЯТА: Ще остане ли Зарица министър на туризма?

„ Моето обвързване е да работя за развиването на българския туризъм. Правя го от първия ден по този начин прагматично и съзнателно и ще го върша до последния ден, на който съм на този пост “. Това разяснява министърът на туризма Зарица Динкова на интернационалното туристическо ревю FITUR в Мадрид. Срещата на бизнес представители на сектора от над 150 страни от целия свят се организира в интервала 24-28 януари в столицата на Кралство Испания.

Министърът дава отговор на журналистически въпроси и с изключение на на тематика туризъм – те засегнаха и ротацията, която следва след по-малко от месец. Въпреки че не отговори изрично, тя обърна внимание на положителната си работа с Николай Денков и Мария Габриел.  

„ Разполагам с поддръжката. Винаги са ме подкрепяли министър председателят и вицепремиерът в моите проекти и инициативи, в това число – за промяната, която осъществихме. Аз ще се съобразя с всяко едно тяхно решение, само че с ротация или без ротация бизнесът няма да спре да има своите потребности. Сезоните ще се трансформират и би трябвало да се работи за българския туризъм. Така че това са ми проектите – да работя за това туризмът ни да е по-силен, по-добър, по-привлекателен и да наложим България като целогодишна, качествена и привлекателна дестинация “, посочи министърът на туризма.  

На въпрос дали има сигурни индикации или е провеждала формален диалог със настоящия министър-председател и вицепремиера Мария Габриел, че ще остане на поста и в идващите 9 месеца, Зарица Динкова отговори сбито: „ Имам подготвеност да работя за българския туризъм, колкото е нужно, както е нужно, постоянно и на всички места “.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР