Моето предложение е България да се опита да се включи

...
Моето предложение е България да се опита да се включи
Коментари Харесай

Соломон Паси: Въпросът за сигурността е наистина първостепенен


Моето предложение е България да се опита да се включи в американската стратегия за създаване на изтребителя Ф-35, което ще ни даде стратегическо преимущество пред доста други страни. Това означи в изявление за предаването " Нещо повече " на стратегия " Хоризонт " Соломон Паси , президент на Атлантическия клуб:

По напълно различен метод ще се извърши модернизацията на сухопътните сили и по трети метод ще се извърши във военноморските сили, където България може да разчита на българско произвеждане на боен транспортен съд. Парите за модернизацията са заделени. Трябва да има някакво усъвършенстване на целите в бюджета. Все отново въпросът за сигурността е в действителност първокачествен.

До този миг единствено пет страни в НАТО са изпълнили изискването страните да отделят по два % от Брутният вътрешен продукт за защита, добави още Паси:

България се стреми към това изискване на НАТО и имам вяра, че ще реализира тази цел. Необходимостта от превоъражаване, от рационализация няма да отпадне от единствено себе си. Този разговор го водим към този момент 15 години и до момента в който не се вземат решения, които да стартират да се извършват, в действителност разговорът ще стане безконечен. Смятам, че в идващите шест до девет месеца решенията могат освен да бъдат взети, а и да бъдат преведени в осъществяване.
Цялото изявление със Соломон паси можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР