Моето писмено мнение до посолството на САЩ в България.Уважаема госпожо

...
Моето писмено мнение до посолството на САЩ в България.Уважаема госпожо
Коментари Харесай

Велислав Минеков: Разочароващо е правителството на САЩ да е в подкрепа на корумпирания правителствен елит

Моето документално мнение до посолството на Съединени американски щати в България.
Уважаема госпожо Мустафа /посланик на Съединени американски щати в България/,

Твърде впечатляващо е решението на Държавния департамент по отношение на декларацията за оповестяване на разположение упрекнато в корупция. За страдание обектът на обвиняването смятам за отчаяние във връзка с упованията на съзнателното гражданско общество. Този непредвиден и дори инцидентен избор допуска подозрение в другояче предстояща политическа позиция заслужваща почит в друга форма, само че прекомерно несъответстваща във връзка с превзелата ни корупция в страната. Позволявам си да Ви напомня, че през днешния ден моята татковина България е страната с най-висока степен на корупция в Европа и даже света. Следствие на същата корупция е унищожената медийна независимост и евентуално впечатляващата Ви бедност и беднотия
.
Позволявам си още веднъж да Ви напомня, че сходна политика способства за приобщаване към евразийски диктатури, признание на съществуващата корупция като нужен факт, поддръжка за съществуващият управнически цинизъм и принуждение към свободата на личността.

Би било прекомерно разочароващо държавното управление на Съединени американски щати да застане в поддръжка на ръководещия в систематична корупция държавен хайлайф. Подобен избор е изменничество във връзка с нашето съпричастие в Европейски Съюз и НАТО.

С почитание,

Велислав Минеков

Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР