Моето мнение, че партия ГЕРБ разиграват един театър заедно с

...
Моето мнение, че партия ГЕРБ разиграват един театър заедно с
Коментари Харесай

Гечев: ГЕРБ и ДПС няма да намалят субсидиите, играят театър

Моето мнение, че партия ГЕРБ разиграват един спектакъл дружно с Движение за права и свободи за дотациите, а нямат действително желание да вършат никакви промени. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев пред bTV.
Ако в действителност са желали да бъдат изменен размерът на парите за партиите, ГЕРБ нямаше да чакат две години след провеждането на референдума, чиито резултати не са обвързващи, счита депутатът от Българска социалистическа партия.
Според него предлагането за понижаване на дотацията няма да бъде подкрепено от дребните съдружни сътрудници на ГЕРБ.
„ Никоя партия опция да върне надвзетите дотации незабавно, с изключение на ГЕРБ ”, означи Румен Гечев, който означи, че това решение идва в доста несъответствуващ миг – в средата на годината и то след избори, за които партиите са взели заеми.
Наддадените средства са неточност на Министерството на финансите, а не на партиите, уверен е Гечев.
„ Да се понижат парите на партиите в средата на годината е все едно да намалиш на половина заплатата на някого, който има заем и да очакваш той да продължи да го изплаща ”, направи съпоставяне Румен Гечев.
„ Върнахме се в Народното събрание, тъй като там ни е мястото ”, съобщи депутатът от левицата за решението на Българска социалистическа партия, като означи, че повода да изоставен Народното събрание е неналичието на почитание към опозицията и нечуваемостта на нейните оферти като диференциацията на Данък добавена стойност за храни и медикаменти.
Румен Гечев счита, че предлагането за намаляването на партийните дотации е за отклонение на публичното внимание от значими покупко-продажби като покупката на американските самолети и „ до момента в който тихомълком продават ЧЕЗ ”.
Депутатът разяснява и новината за покупката на ЧЕЗ от „ Еврохолд ”. Според него е добре, че компанията е българска, само че институциите би трябвало да удостоверят дали тя има нужните средства, с цел да реализира договорката.
А що се отнася до американските изтребители, той съобщи, че такава трансформация на F-16, за каквато се приказва, не съществува.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР