Моето лично предпочитание е тези български граждани, които предпочетат да

...
Моето лично предпочитание е тези български граждани, които предпочетат да
Коментари Харесай

Министър Каракачанов Изуми Всичко Живо! Сега Всички Ще Се Натискат За Доброволната Казарма! Вижте Каква Далавера Ги Чака След Това!

Моето персонално желание е тези български жители, които предпочетат да изгубят част от персоналното си време - 6-9 месеца, с цел да служат на страната си, да получат военни качества, с цел да могат да я пазят, по-късно да се употребяват с избрани преимущества при постъпване на работа, при кандидатстване в държавни и висши образователни заведения, сподели Каракачанов.

Според него от тази година може да стартира пробно (военно образование - б.р.) в тези градове, в които има военни учебни заведения или огромни гарнизони. Не на всички места може да осигурим нужните квалифицирани преподаватели. Въпросът е не да излезе някой да приказва общи приказки, сподели военният министър.

Експериментално тази година е допустимо да се вкара военно образование в учебните заведения в градове като Варна, Бургас, Търново, Пловдив - там, където гарнизоните или военните учебни заведения могат да дават готови фрагменти. От идната година има опция да се стартира в цялата отбранителна система, стана ясно от думите на министъра.

В отговор на репликата, че и в този момент има часове по военно образование в прогимназията, Каракачанов сподели, че 5 урока са доста общи. Броят на часовете в учебно заведение зависи от отпуснатия финансов запас, добави военният министър.

Припомняме, още през месец май 2017 година военният министър Красимир Каракачанов изясни, че в програмата за ръководство е записано въвеждане на военното образование в учебните заведения. Тогава той бе безапелационен, че от идната (2018-та) година стартира въвеждането му.

Дни преди да седне в министерското кресло на " Дякон Игнатий " Каракачанов съобщи, че ще работи за концепцията за връщане на наложителната казарма.
От години патриотът не крие, че е последовател на наложителната наборна военна работа. ГЕРБ са на малко по-различно мнение, само че в подробната стратегия сме записали, че се приказва за доброволна военна работа, сподели тогава той, написа нюз.бг.

След като на 14 септември 2017 година в Народното събрание бе отритнат законопроекта за връщане на наборната военна работа, през декември 2017 година стана ясно, че готвят законопроект за доброволната военна работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР