Мое законово право и задължение е да присъствам на такива

...
Мое законово право и задължение е да присъствам на такива
Коментари Харесай

Мая Манолова разкри защо Валери Симеонов я е изгонил от заседание на НСТС

Мое законово право и обвързване е да участвам на такива срещи, на които могат да се обиден човешките права. Надявам се за идващите срещи Валери Симеонов да научи текстовете от закона, и да не се стига до там да гони и публицисти. Явно имаха терзания от неуместни въпроси. Това съобщи омбудсманът Мая Манолова в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия откакто по-рано през днешния ден стана ясно, че Валери Симеонов я е изгонил от съвещанието на НСТС.

„ На тристранния съвет се разглеждаше текст, който аз съм внесла за пенсионирането на 80 миньори. Ръководството на един профсъюз застана против членовете си. На хората им се даде обещание промяна, само че в новия закон няма промяна “, сподели още тя.

"В момента, в който трябваше да е подготвен законопроектът, бяха махнати наши оферти. Това е „ новият, остарял закон “. Искаме излизане на хората с увреждания от Агенция за обществено подкрепяне. Тази организация не прави нищо сега. Има едни погрешно харчени пари. Нека когато ни би трябвало инвалидна количка или протеза, да се дефинира от специалисти, а не да се раздава и на хора, които нямат потребност ", добави тематиката Вера Иванова, майка на дете с увреждане,

"Законът за персоналната помощ, който съставихме с Манолова, още изчаква дата за първо чете. Явно не би трябвало да сме живи. Защото тези хора, не желаят да виждат тези деца на улицата, попита Иванова.

"Моят наследник е на 23 години и е безусловно неспособен съгласно страната, а аз виждам, че за него става все по-зле от ден дневно ", показа майката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР