Модулът Spectrix D60G е достигнал 5634MT/s на дънна платка MSI

...
Модулът Spectrix D60G е достигнал 5634MT/s на дънна платка MSI
Коментари Харесай

XPG памет бележи овърклок рекорд

Модулът Spectrix D60G е достигнал 5634MT/s на дънна платка MSI

XPG Spectrix D60G предлага неповторим двоен RGB светлинен дизайн (източник: Adata Technology)

Нов връх от 5634MT/s в овърклок проби реализира модулът памет Spectrix D60G RGB DDR4 на Adata Technology, оповестиха от XPG Overclocking Lab (XOCL). Използвана е настройка с Intel Core i9 чипсет на дънна платка MSI MPG Z390I Gaming Edge AC и LN2 изстудяване, а резултатът е записан и оповестен в HWBOT.

XPG Spectrix D60G предлага за първи път неповторим двоен RGB светлинен дизайн, който обезпечава най-голямата RGB повърхнина. Създаден особено за най-върлите геймъри, моделът разполага с повече RGB осветяване на кв.мм спрямо всеки различен модул памет на пазара, което се равнява на над 60% от повърхностната повърхност на модула.
още по тематиката
Светлинните дифузери са ултрашироки в композиция с разноцветен поток за реализиране на оптимален образен резултат. Уникалният авангарден жанр на D60G включва още X-light дизайн на логото и повърхнина, имитираща елмаз.

Програмируемото RGB осветяване дава опция за персонализиране на настройките на светлинните резултати и конфигуриране на режим, пулсация и интензитет на светлината чрез към този момент разполагаем програмен продукт или посредством приложението XPG RGB Sync.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР