Модните митове са често срещано нещо, защото навсякъде, където има

...
Модните митове са често срещано нещо, защото навсякъде, където има
Коментари Харесай

8 модни мита: Разбиване на стереотипите през 2021 г.

Модните легенди са постоянно срещано нещо, тъй като на всички места, където има правила, се появяват легенди. Ако желаете да изглеждате стилно, да създадете в действителност ефикасна и подобаваща визия, отървете се от тези вярвания.

1. Златото и среброто не се носят дружно

Разбира се, в случай че комбинирате обемисти и прекомерно набиващи се на очи бижута, те ще си опонират. Ако приказваме за бижута в жанр минимализъм, то среброто и златото са в съвършена естетика. Не се чувствайте лимитирани да ги съчетаете.
 Защо дънките имат пети джоб – отговорът ще ви изненада Защо дънките имат пети джоб – отговорът ще ви изненада
Дънките са непреходна класика в модата. И макар че през годините стилните трендове се менят, един признак на този тип панта...

2. Чанта и обувки с разнообразни цветове

Те могат да се комбинират или не - степента на жанр и мода няма да страдат от това. Изберете чанта и обувки, тъй че да се вписват хармонично в облика, и да не се повтарят между тях тоналлно.

3. Повече от 3 цвята във визията е неточност

Хармонията е значима, а не броят на нюансите на тоалета. Изходете от това предписание, тогава вашата визия ще бъде по-многостранна.

4. Женствено изображение без токчета е невероятно
 Най-добрите мъжки всекидневни къси панталони, които да носите това лято Най-добрите мъжки всекидневни къси панталони, които да носите това лято
През лятото едно от най-любимите ни неща е промяната на дрешника и носенето на по-свободни и леки облекла, с които да се усещаме комфорт...

Токът прави силуета по-тънък и наподобява ужасно с сантиментални неща. Но кецовете няма да понижат женствеността на добре облечената дама

5. Принтовете не се комбинират между тях

Принтовете могат да се комбинират, просто би трябвало да го извършите рационално. Изберете неща в една и съща цветова скица, уверете се, че принтът усъвършенства пропорциите - това е по-важно.

6. Лъскавите неща са подобаващи единствено за формален външен тип

В композиция с неутрални, сдържани движимости, топовете и други неща с пайети наподобяват сносно в ежедневния тоалет. Основното нещо е да не прекалявате с блясъка, едно такова нещо във визията е задоволително.
 Как наподобява съвършената дамска визия за всеки сезон? Как наподобява съвършената дамска визия за всеки сезон?
Чудите се дали съществува дамска визия, която да се е трансформирала в пример за 21-и век? Освен, че тя е позната на всички ни, ние постоянно п...

7. В мъжкия отдел дамите нямат какво да вършат

Много мъжки неща вършат дамата нежна и женствена, по тази причина не подминавайте такива продукти. Опитайте риза, сако, тениска с настояща кройка, те постоянно наподобяват по-модерни и стилни при дамите.

8. Спортните панталони са подобаващи единствено за фитнеса

Джоггерите се вписват съвършено в ежедневната екипировка, това от дълго време е потвърдено от стилисти и улични стайлъри. Не забравяйте да добавите нехаен, повсеместен и комфортен панталон към визията си.

Отървете се от стандартите, които ви пречат да извършите визията си свежа и съвременна, изразете се и бъдете свободни в желанията си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР