Модните дефилета в Париж това лято ще са виртуални, но

...
Модните дефилета в Париж това лято ще са виртуални, но
Коментари Харесай

Виртуални модни дефилета от Париж това лято - slava.bg

Модните дефилета в Париж това лято ще са виртуални, само че това ще е като от спектакъл да преминеш към кино, съобщи Агенция Франс Прес, цитирайки дизайнера Маурицио Галанте.

Липсата на адреналин от дефилетата кара дизайнерите да търсят нови способи по какъв начин да приковат вниманието на публиката.

Седмицата на висшата мода, която е доста елитарна, стартира в понеделник. Ще я последва мъжката мода, написа Българска телеграфна агенция.

Модните къщи ще показват сбирките си с филми, предавани на профилирани платформи. Това ще даде опция да бъде обхваната по-голяма аудитория и да бъдат направени повече презентации - до 14 дневно.

Дизайнерите са очевидно разчувствани от измененията в модата, наложени от пандемията от Covid-19. За някои изолацията е била време на размисъл, като за италианеца Маурицио Галанте, който ще покаже сбирката си в понеделник, когато ще се показват също "Диор " и "Скиапарели ".

"Диор " даде обещание изненада при представянето на сбирката си висша мода. Модната къща ще провежда и круизно дефиле в Италия, на централния площад в Лече, на 22 юли.

Виртуалното показване на сбирките не е знамение, което да избави сектора, само че в сегашната обстановка е "единственото решение ", сподели Жил Лаборд, общоприет шеф на "Премиер визион ".

Източник: dir.bg
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР