Модната седмица в Ню Йорк тече с пълна сила и

...
Модната седмица в Ню Йорк тече с пълна сила и
Коментари Харесай

Плеяда от звезди за модното шоу на Риана

Модната седмица в Ню Йорк тече с цялостна мощ и демонстрира на почитатели и критици какво да чакат на пазара през идващите 12 месеца. Станахме очевидци на новите модели на Том Форд, а в този момент по подиума се разноски и стилната линия за долни дрехи на Риана.

Името на певицата към този момент все по-често се свързва с бизнеси, които са надалеч от музиката. Тя последователно разви своята империя като се трансформира в една от най-богатите дами в света, с помощта на положителния си бизнес усет.

Savage x Fenty беше показана за първи път предходната година на Седмицата на модата в Ню Йорк. Тогава моделите на Риана впечатлиха освен почитателите ѝ, само че и стилните критици.

Тя съумя да провокира възторг и с избора си на дефилиращите, защото избра манекенката Слик Уудс, която беше бременна в деветия месец. Часове след шоуто, тя към този момент беше майка.

Риана още при започване на акцията съобщи, че ще заложи на модели, които не се считат за съвършени от обществото. „ Самата аз съм закръглена и по тази причина желая да върша облекла за такива дами “, съобщи певицата в изявление.

Вчера тя показа и новата си линия долни дрехи, а шоуто събра плеяда от звезди. По стилния подиум се разходиха имена като Джиджи Хадид, певицата Нормани, Ванеса Хъджънс, Бела Хадид, Холзи, Кара Делевин и други Още на аления килим, звездите демонстрираха какво да чакат критиците от шоуто.

Тоалетите бяха в действителност зашеметяващи като не липсваха и провокативни дрехи. Холзи, да вземем за пример, се появи със сако, което покриваше единствено дребна част от тялото ѝ, само че това по никакъв начин не пречеше на певицата да извърши някои от шлагерите си по време на шоуто.

Освен с моделите си, Риана се разграничава и по нещо друго от своите сътрудници. Тя реши да направи почитателите си очевидци на цялото шоу, както и на това какво се случва зад кулисите. На 20 септември всички искащи ще имат опцията да гледат ревюто по Amazon Prime Video.

В галерията може да разгледате по какъв начин се появиха известните персони за шоуто.

Източник: Tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР