Модната седмица в Ню Йорк тече с пълна сила и

Модната седмица в Ню Йорк тече с пълна сила и ...

В Ню Йорк: Риана представи своята линия бельо.


Модната седмица в Ню Йорк тече с пълна сила и показва на фенове и критици какво да очакват на пазара през следващите 12 месеца. Станахме свидетели на новите модели на Том Форд, а сега по подиума се разходи и модната линия за бельо на Риана.

Името на певицата вече все по-често се свързва с бизнеси, които са далеч от музиката. Тя постепенно разви своята империя като се превърна в една от най-богатите жени в света, благодарение на добрия си бизнес нюх.

Savage x Fenty беше представена за първи път миналата година на Седмицата на модата в Ню Йорк. Тогава моделите на Риана впечатлиха не само феновете ѝ, но и модните критици.

Тя успя да предизвика фурор и с избора си на дефилиращите, тъй като избра манекенката Слик Уудс, която беше бременна в деветия месец. Часове след шоуто, тя вече беше майка.

Риана още в началото на кампанията заяви, че ще заложи на модели, които не се смятат за перфектни от обществото. „Самата аз съм закръглена и затова искам да правя дрехи за такива жени“, заяви певицата в интервю.

Още за шоуто на Риана четете в Tialoto.bg 
 По публикацията работи: Дарена Найденова

Източник: dnes.bg