Модната марка Victoria's Secret (Викторияс сикрет) сменя президента си с

...
Модната марка Victoria's Secret (Викторияс сикрет) сменя президента си с
Коментари Харесай

Victoria`s Secret сменя шефа на фона на полемика

Модната марка Victoria's Secret ( " Викторияс сикрет " ) сменя президента си с вярата за напредък и за завършек на полемиката по отношение на нейната визия за дамите, считана за отживяла от мнозина, съобщи Франс прес.

Начело на Victoria's Secret ще застане Джон Мехас, сегашен президент на нюйоркската фешън марка Тори Бърч. Той ще размени при започване на 2019 година на поста Ян Сингър, чиято оставка бе оповестена предходната седмица.

Нашият приоритет номер едно е да подобрим резултатите на марката за долни дрехи Victoria's Secret, сподели Лесли Уекснър, президент и изпълнителен шеф на Ли Брандс - групата-собственик на Victoria's Secret.
 Викторияс сикрет БГНЕС
Промяната на управлението съответствува с публикуването на неприятни резултати за марката. През третото тримесечие на 2018 година тя е изгубила чисто 42,8 милиона $. За съпоставяне през същия интервал на 2017 година тя е била с чиста облага от 86 милиона $.-->
 

Марката е разтърсвана от дискусия за избора на манекени по време на последното годишно дефиле, гледано от целия свят. Полемиката стартира от изявление предходната седмица в сп. " Вог " на шефа по маркетинга на Victoria's Secret - Ед Разек, който изрично отхвърли опцията в дефилето да бъдат включени закръглени модели или транссексуални манекени. Той разкритикува и по-младите фешън марки, които слагат акцент върху по-закръглените дами. Тези изказвания породиха вълна от рецензии в обществените мрежи и Разек се извини обществено.

 Викторияс сикрет БГНЕС
В резултат на полемиката критици споделиха, че Victoria's Secret е марка, отразяваща мъжките мечти за дамите, а не от действителността за представителките на нежния пол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР