Модната компания RHODE не харесва факта, че моделът Хейли Бийбър

...
Модната компания RHODE не харесва факта, че моделът Хейли Бийбър
Коментари Харесай

Неприятностите продължават: Съдят Хейли Бийбър

Модната компания RHODE не харесва обстоятелството, че моделът Хейли Бийбър стартира бизнес с козметика със същото име.

Освен здравословните проблеми, с които се сблъсква брачната половинка на Джъстин Бийбър, неприятностите не престават.

Хейли получи призовка два дни, откакто пусна на пазара козметиката си Rhode. Всяко начало е мъчно, изключително, когато „ нарушаваш “ разпоредбите. идва Модната компания RHODE подаде иск против модела, защото твърди, че Бийбър е нарушила комерсиалната ѝ марка, пускайки артикули за грижа за кожата със същото име. Интересното е, че Rhode (Роуд) е и второто име на Хейли и точно по тази причина тя го употребява като название на линията си. Но дали от компанията са обезпокоени, че употребява името или просто се опасяват, че потребителите ще свързват Роуд с Хейли, а не с тях, е въпрос на позиция, а отговорът се крие някъде по средата.

Пурна Хатау и Фийби Викърс, които са съоснователи на стилната марка,  заведоха дело против 25-годишния модел в окръжния съд на Ню Йорк. В документите се споделя, че двете дами започват компанията през май 2013 година и от този момент „ се посветиха на развиването и подхранването на марката RHODE посредством доста персонални жертви и компликации “.

Според тях, марката им към този момент има известно добро име, продава се в първокласни магазини и е носена от звезди като Бионсе, Риана и Минди Калинг. В документите се показва, че облагите на RHODE за тази година се чака да бъдат 14,5 милиона $.

Но това не е всичко. Пурна и Фийби имат упоритостта да разширят мащабите на стилната им марка, като това включва и основаване на артикули за грим и грижа за кожата. Може би това е провокирало острата им реакция и не желаят да губят повече време, защото любимката на младото потомство Хейли навлиза с огромна скорост и триумф.

Красивият модел Хейли Бийбър пусна своята марка Rhode по-рано през месеца, като Хатау и Викърс настояват, че незабавно са забелязали комплициране на пазара, което към този момент въздейства на облагите им. Те също по този начин пишат, че от Instagram са им дали обещание, че техният профил ще бъде единствен с името Rhode, само че в последна сметка са разрешили на Хейли да сътвори профил със същото име, макар че в него нямаше изявления до 8 юни 2022 година.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР