Модната къща Луи Вюитон показа на Седмицата на мъжката мода

...
Модната къща Луи Вюитон показа на Седмицата на мъжката мода
Коментари Харесай

Футуризъм в действие: Louis Vuitton отдава почит на Върджил Абло с новата си мъжка колекция

Модната къща " Луи Вюитон " сподели на Седмицата на мъжката мода в Париж сбирка, въодушевена от цифровата епоха, съобщи Асошиейтед прес.

Певицата Росалия изуми гостите, като се появи на подиума с яке с качулка върху ретро жълт седан от 80-те години на предишния век.

Испанската звезда се показа с наелектризиращо вокално осъществяване. По време на шоуто си носителката на премия " Грами " мина край възхитените погледи на звезди като Ъшър, Кит Харигтън, Джей Хоуп, Тахар Харим, които я приветстваха.

Студиото за мъжка мода на " Луи Вюитон " пое контрола след гибелта на креативния шеф Върджил Абло през 2021 година

Декорите на ревюто в четвъртък, наподобяващи ретро дом, пресъздаден в най-стария двор на Лувъра, бяха в стила на Абло, определящ работата му в " Луи Вюитон " в интервала 2018-2021 година

Този сезон, младият екип на студиото и гост-дизайнерът Колм Дилейн са въодушевени от това, че са " членове на първото потомство, пораснало със суперсвързаност ". И по тази причина изобилстваха препратки към цифровата епоха.

Мотивите съдържаха криптирано компютърно шифроване, а ръкописните учебни бележки, считани за остарели в актуалния свят, са модифицирани, с цел да се сътвори халюцинационен бял костюм и цилиндър.

Модели дефилираха, облечени в дълги сака с изчистени ревери, носещи чанти, а външният им тип бе допълнен от шапки.

Модната къща подчертава върху връхни облекла с издължени силуети, вариращи от вталени палта до якета вид бомбър.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР