Модната агенция на Северозапада "X MODEL GROUP" приключи поредната си

...
Модната агенция на Северозапада "X MODEL GROUP" приключи поредната си
Коментари Харесай

Модна агенция X MODEL GROUP с благороден жест към комуната на отец Иван в Якимово /снимки/

Модната организация на Северозапада "X MODEL GROUP " завърши следващата си благотворителна акция в помощ на хората в потребност, чието лице бе "Мис Северозападна България 2015 " Инес Петрова, заяви шефът Ивайло Йосифов.
Преди броени дни на връх огромния християнски празник Кръстов ден, Инес и екип на организацията, подариха събраните облекла, обувки, играчки и артикули за бита за хора от всевъзможни възрасти на отец Иван в монтанското село Якимово.
Над 30 години духовникът обезпечава заслон на хора в неволя и без дом. В комуната в Якимово живеят към 250 индивида, като над 100 са деца. В закупените от отец Иван 45 къщи домакински уют и протекция са разкрили доста фамилии и възрастни хора на напреднала възраст.
„ Благодарим на всички хора със сърца, който поддържаха акцията и я направиха повече от сполучлива, тъй като дребните неща се вършат от огромни хора! Защото хубостта и добротата би трябвало да вървят ръка за ръка. Искаме да дадем образец на хората, да бъдат по-добродетелни, състрадателни и инициативни. Усмихвайте се и бъдете положителни! “, съобщи Инес Петрова
Отец Иван благодари на екипа на организацията за извършената акция и заяви, че в приюта има потребност от още доста неща от първа нужда и ще бъде признателен, в случай че и други хора решат да създадат подаяние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР