Модите в облеклото и стила идват и си отиват, но

...
Модите в облеклото и стила идват и си отиват, но
Коментари Харесай

16 неща, които истинският джентълмен прави

Модите в облеклото и стила идват и си отиват, само че това, което в никакъв случай не излиза от мода е същинският благородник. И тук не приказваме за плейбоите, които си мислят, че са джентълмени, а несравнимия благородник.
Тук сме изброили няколко неща, които ще ви оказват помощ да разпознаете този субект, който много мъчно се намира. Ето ги и тях:

1. Отваря вратата
Истинският благородник държи вратата, с цел да могат другите да минат. Той отваря вратата първо за дамите и им дава път. Същото се отнася и за вратата на колата.

2. Винаги е на време
Ако той е определил час за срещата, няма да ви кара да чакате. Това е срещу маниера му. Да бъде на време е освен учтиво, само че и демонстрира, че той цени времето си, както и вашето.

3. Той е вежлив
Не наподобява като нещо голямо, само че да кажеш „ Благодаря “ и „ Моля “ демонстрира почитание и образование. Това е фундаментално нещо и не коства нищо, само че печели почит.

4. Никога не се държи жестоко
Дори и обслужването да е било извънредно, той няма да стартира да наскърбява сервитьора, с цел да не нарани нечии усеща. Знае по какъв начин да почита и бъде почитан.

5. Взима сметката
Джентълменът постоянно протяга ръка към сметката и държи да заплати. Независимо дали е за другари или дама, той в никакъв случай няма да чака нещо в подмяна.

6. Слуша деликатно
Когато някой приказва с него, той ще се увери, че е насочил цялостното си внимание към това какво споделя събеседникът му. Ще остави встрани телефона си или ще изключи тв приемника, с цел да не основават спънки в връзката ви.

7. Спазва обещанията си
Ако даде думата си за нещо, ще се увери, че го е направил. Няма просто по този начин да обещае нещо, което не може да свърши. Никога не дава напразни очаквания.

8. Умее да пази загадка
С него тайните са на несъмнено място. Когато същинският благородник получи конфиденциална информация, той я „ заключва “ и не я споделя на никого.

9. Знае кое си коства
Истинският благородник познава цената на нещата и няма да се поколебае да направи всичко допустимо, с цел да се снабди с нещо свястно.

10. НИКОГА не удря дами
Задача на джентълмена е да отбраната дамата, даже когато се наложи да рискува живота си. Никога не би наранил жена, даже и когато е извънредно сърдит.

11. Той е изцяло почтен
Той не лъже, даже когато знае, че е неприятно за него, той има вяра в честността. Такива хора са постоянно откровени и на тях може да се разчита.

12. Той улеснява другите
Ще те накара да се чувстваш удобно, когато си в близост и когато приказваш с него. Той може да те улесни в най-трудните ти моменти.

13. Иска да научава повече
Джентълменът в никакъв случай не би се държал по този начин като че ли знае всичко. Той желае да научава нови неща и е благополучен, когато мозъкът му е деен.

14. Не те стопира да постигнеш фантазиите си
Не би те омаловажил. Той почита решенията ти и не би те спрял да работиш за фантазиите си. Той желае да оказва помощ и да предизвиква хората.

15. Той е интелигентен и умен
Той е доста добър в даването на препоръки и вижда нещата от друга позиция. Той знае през какво преминаваш и ще бъде до теб в сложните времена, с цел да се увери, че не си сама.

16. Той желае да се чувстваш добре в личната си кожа

Джентълменът знае какъв брой си красива и желае да знаеш същинската си стойност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР