Модис България (https://www.modis.com/en-bg/) е обявена за „Компания на годината“ със

...
Модис България (https://www.modis.com/en-bg/) е обявена за „Компания на годината“ със
Коментари Харесай

Модис България е отличена за Компания на Годината от световните бизнес награди Stevie Awards


Модис България (https://www.modis.com/en-bg/) е оповестена за „ Компания на годината “ със златно отличие от световноизвестните бизнес награди The Stevie International Business Awards (https://stevieawards.com/). Международният конкурс излъчи спечелилите измежду повече от 4000 номинации от 74 страни. За 16-та поредна година, премиите означават достиженията и приноса на организации и експерти по целия свят.

Stevie Awards е най-престижната стратегия за бизнес награди в света. Тази година фирмите бяха оценени от жури, което се състои от 250 Изпълнителни Директори на международно приети компании. Статуетката ще бъде връчена на публична гала във Виена, Австрия през октомври тази година.

„ За нас е голяма чест да получим тази влиятелна премия. Тя е доказателство за мощната ангажираност и големия принос на всички експерти, които работят в Модис. Горди сме, че компанията ни е приета за водач в промишлеността за повторно тази година. През месец май бяхме отличени за " Доставчик на аутсорсинг услуги на 2019 година ", по време на SEE Innovation, Technology and Sourcing summit, поради високата добавена бизнес стойност, която доставяме на клиентите ни. Щастлив съм, че работя с подобен екип, който е предан на задачата на Модис България “ – показа Филип Рувре, Старши Вицепрезидент, Управител Бизнес Решения и Продажби в „ Модис “ и Изпълнителен Директор за „ Модис България “.

“Каква изключителна компания! Отдадеността на чиновниците, тяхната ангажираност и всички вътрешни стратегии за образования и кариерно развиване са доказателство, че това е ужасно работно място. Невероятна работа, Модис България! “, разяснява един от съдиите в състезанието.

Модис България (https://www.modis.com/en-bg/) дава IT Service Desk и Data Center поддръжка, услуги по ръководство и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни консуматори, разработка и поддръжка на приложения и решения за аутсорсинг на бизнес процеси на клиентите от целия свят. В офисите на компанията в София и Пловдив работят 1400 индивида, осигуряващи гъвкави и адаптивни решения на клиентите, позволяващи им бързо и елементарно да развиват бизнеса си.

Престижните награди Stevie Awards, основани през 2002 година, са единствените интернационалните награди, които признават достиженията във всички аспекти на бизнеса. Организацията Stevie Awards, която показва премиите, се намира в Съединените американски щати. Тазгодишното издание притегли над 4000 кандидатури от 74 страни от всички континенти.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР