Модифицираният iPhone X с порт USB-C за зареждане и предаване

...
Модифицираният iPhone X с порт USB-C за зареждане и предаване
Коментари Харесай

Ентусиаст добави USB-C порт към iPhone


Модифицираният iPhone X с порт USB-C за зареждане и предаване на данни
(снимка: My Drives)

Първият в света iPhone с порт USB-C към този момент е реалност. Но това не е заслуга на Apple, а на надарен инженер. Компанията от Купертино вгражда USB-C единствено в таблетите iPad и компютрите Mac.

Кен Пилонел обаче показа първия в света iPhone с, основан персонално от него. Той удостоверява, че портът на този модифициран iPhone X може да се употребява за зареждане на смарт телефона и прекачване на данни по кабел.
още по тематиката
Най-интересното е, че инженерът е основал нова печатна платка, която съдържа врата USB-C. Следващата му задача била да умали схемата и да я инсталира в iPhone, излиза наяве от обява в, където са поместени и голям брой фотоси.

След опити в продължение на месеци, Кен Пилонел най-сетне съумява със своя опит. Инженерът дава обещание да показа повече детайлности и да разгласява целия развой на модифициране на iPhone.

Инженерното създание на Кен Пилонел усъвършенства функционалността на iPhone
(снимка: My Drives)

Наскоро Европейски Съюз реши да наложи USB-C, с който би трябвало да бъдат оборудвани всички смарт телефони, таблети и други електронни устройства. Но даже след приемане на новия закон, Apple ще може да пуска iPhone с Lightning порт за още 2-3 години.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР