Модерно пазарно мислене проявиха монаси от Белгия, като създадоха специален

...
Модерно пазарно мислене проявиха монаси от Белгия, като създадоха специален
Коментари Харесай

Монаси от Белгия продават бира онлайн

Модерно пазарно мислене демонстрираха монаси от Белгия, като сътвориха специфичен уебсайт, с цел да продават посредством него бирата, която създават. Славата на тяхната бира е на една от най- положителните в света, а единственият метод да се сдобиеш с нея, бил да отидеш до манастира. За да решат казуса с опашките, монасите основали първо телефон за поръчки, само че по-късно им пристигнала концепцията за онлайн продажби.
Силното мрачно питие Westvleteren 12, което се подготвя в манастира Св. Сикст в Западна Белгия преди време бе прието за най-хубавата бира в света в световно интернет изследване на портала www.RateBeer.com. Всички финални резултати от изследването на портала, считан за неоспорим престиж в експертната оценка на пивото от целия свят, бяха обавени през днешния ден.

През 2005 година уеб сайтът още веднъж присъди палмата на шампионата на Westvleteren 12, след което търсенето му внезапно надвиши предлагането. За ценителите на бирата би трябвало да отбележим, че тази неведнъж титулована напитка не може да се откри елементарно и не е в всеобща продажба. Може да се дегустира или в заведението към пивоварната на абатството или в няколко, лимитирани на брой бирарии в Брюксел и Фландрия, където цената на една бутилка Westvleteren 12 доближава 10 евро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР