Модерно оборудване за различни видове хоби и спорт демонстрират над

...
Модерно оборудване за различни видове хоби и спорт демонстрират над
Коментари Харесай

Модерно хоби оборудване на изложбата „Природа, Лов, Риболов 2018“

Модерно съоръжение за разнообразни типове занимание и спорт показват над 60 компании на изложбата „ Природа, Лов, Риболов 2018 “ в Международен панаир Пловдив. Препарирани екзотични животни - лъв, жираф антилопа и други, сграбчват вниманието на посетителите и насочват към още по-екстремни прекарвания, като сафари и фото лов.

Изложбата дава отговор на настройките на модерното общество, в което интензивният отдих и заниманията по ползи са значим приоритет, сподели доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив. Съществен аспект е и зелената стопанска система, показана посредством активността на държавните горски предприятия за запазване и потребление на естествените благосъстояния.

Важен е поставеният фокус върху връзката сред бизнес начинанията и устрема за запазване на природата, само че и желанието да се приобщят децата към екологичната тема, акцентира заместник-министърът на земеделието Атанас Добрев при откриването на „ Природа, Лов, Риболов 2018 “. Мащабното събитие се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите, съорганизатори са Изпълнителната организация по горите и Съюза на ловците и рибарите в България (СЛРБ).


Радвам се, че можем да приветстваме участниците в този влиятелен конгрес в границите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, съобщи Атанас Добрев. Той преряза лентата, прегледа експозициите и бе впечатлен от огромното многообразие на високо софтуерни нововъведения за лов, лов на риба, водни и рискови спортове, демонстрирани на 24-ото издание на изложбата.

Участниците демонстрират ловно, рибарско, туристическо и спортно съоръжение: лодки и яхти, оръжия, боеприпаси, такъми, облекло, обувки, аксесоари, оптически и навигационни уреди, високопроходими АТВ и УТВ, както и други произведения за свободното време. Новост е зоната за рискови спортове с екипировка, дронове, фото и видео техника. Сред атракциите са стрелби с лък и въздушно оръжие, интерактивни игри, презентации и риболовно съревнование за деца, демонстрации на динамична пукотевица с револвер и картечница, разходки с кон и пони.

За първи път гостите могат да видят експонати от музея на СЛБР, който празнува своята 120-годишнина. С документи, истински флагове, печатни издания и медали от интернационалните изложби се показва историята на най-старата и най-голямата неправителствена организация на Балканите.

„ Природа, Лов, Риболов 2018 “ е ситуирана в палата 3. Тя е отворена от 9 до 18 ч., в неделя – до 14 часа. Билетът коства три лв., за възпитаници, пенсионери и инвалиди цената е два лв.. Той дава достъп и до останалите прояви в Панаира: „ Цветна пролет “ (от 21 март), Италиански фестивал на хубостта и прическата (от 23 март) и киноложки изложения (от 24 март).

Очакват се над 20 000 гости. Те имат късмет да получат някоя от следните награди, като попълнят анкетни карти: раница от естествена кожа със стол, комплект от хамак и надуваем стол, водоотблъскваща ловна грейка. Подаръците са обезпечени от Международен панаир Пловдив, а печелившите талони ще бъдат изтеглени в последния ден – 25 март.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР