Модерно оборудване монтират в преустроената и ремонтирана сграда на новия

...
Модерно оборудване монтират в преустроената и ремонтирана сграда на новия
Коментари Харесай

Модерно медицинско оборудване получава новият Център за грижа за възрастни хора в Свищов

Модерно съоръжение инсталират в преустроената и ремонтирана постройка на новия Център за грижа за възрастни хора в неспособност за самообслужване в Свищов. Ръководителите на плана твърдят, че техниката дава отговор на най-новите стандарти здравно обзавеждане. От Община Свищов пък прецизираха за Радио „ Фокус “ – Велико Търново апаратите към този момент са доставени.
Комплектът включва два мобилни лифта за пациенти, три ролборда и електрическа масажна софа. В Центъра са доставени още 15 болнични кревати с пет функционалности, специфични болнични матраци и шкафчета с маса за хранене. Освен това е обезпечено модерно обзавеждане за основаване на среда близка до домашната - тв приемници, система за домашно кино и DVD плейър, мека мебел и други.
Проектът се финансира от Оперативна програма„ Региони в напредък 2014-2020 “. Общата му стойност е 804 337, 32 лева, от които 447 117,90 лева –европейски средства и национално съфинансиране в размер на 78 90,17 лева Дейностите завършват в средата на юли.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР