Модерно две-в-едно устройство за хора в движение, с отличен сензорен

...
Модерно две-в-едно устройство за хора в движение, с отличен сензорен
Коментари Харесай

XIDU PhilBook Max – тънък и лек ноутбук-таблет с FHD екран

Модерно „ две-в-едно ” устройство за хора в придвижване, с отличен сензорен екран, бърз SSD сторидж и операционна система Windows 10

14,1-инчовият сензорен мултитъч IPS екран поддържа резолюция FHD 1920×1020 пиксела

Мобилността, съчетана с бързодействие за ежедневните офис и други задания, безспорно е най-желаното качество на актуалния ноутбук, предназначен да отговори на потребностите на деловите консуматори, които непрекъснато са в придвижване. Представяме ви едно устройство, което се вписва идеално в ролята на портативен мобилен офис.

Тънкият и лек XIDU PhilBook Max впечатлява с доста положителните си механически характерности и способността да се употребява като ноутбук и таблет. Този модел, наличен на цена от $375,99 в AliExpress след прилагане на съответните купони за отстъпка на страницата на продукта и от търговеца, предлага удобен екран с висока резолюция, пестелив процесор, бърз сторидж, Windows 10 и всички нужни интерфейси за пълноценна връзка.

Екран

Разглежданият модел дава 14,1-инчов сензорен мултитъч IPS екран с живи цветове и необятен зрителен ъгъл (178 градуса), с резолюция FHD 1920×1020 пиксела, което при този размер значи компактност 260 ppi (пиксела на инч). Дисплеят, изпълнен в съответствие 16:9, впечатлява и с тънката рамка от единствено 4,9 мм, мултитъч опциите, яркостта от 250 нита и 100% покритие на RGB цветното пространство.

Компютърът може да се употребява като ноутбук, таблет и в режим палатка (на снимката)

„ Две-в-едно ” функционалност

Конструкцията е направена по този начин, че компютърът да се употребява в разнообразни сюжет. Освен като типичен ноутбук, моделът е извънредно подобаващ и за работа като таблет, защото дисплеят може да се превърти на 360 градуса. Нещо повече, можете да употребявате устройството и в комфортния режим „ палатка ” – изключително потребно при шерване на наличие с сътрудници, клиенти или другари.

Процесор и сторидж

Ноутбукът XIDU PhilBook Max стъпва на хардуерна платформа Intel Apollo Lake с процесор на тактова периодичност 2,5GHz и интегриран графичен контролер Intel HD Graphics 500, която обезпечава мечтаната продуктивност за офис приложения и в същото време щади батерията. Моделът разполага с 6GB оперативна памет DDR3 и бърз сторидж – SSD с потенциал 128GB, които са изцяло задоволителни за актуалния жанр на работа, при който потребителите употребяват от ден на ден облачни запаси.

Клавиатурата от островен вид има задна OLED подсветка

Клавиатура

Специално внимание заслужава клавиатурата. Тя е от ергономичния островен вид за по-комфортна работа и елементарно разчистване. Но също така разработчикът е планувал задна LED подсветка, която ще ви защищити от неточности и блуждаене при въвеждане на текст, изключително на мрачно.

Интерфейси

Две-в-едно устройството XIDU PhilBook Max разполага с всичко належащо за пълноценна работа. Отстрани на тънкия единствено 16,4 мм корпус ще намерите два врата USB 3.0, един mini HDMI, слот за карти памет microSD, общоприет 3,5-мм порт за слушалки и, несъмнено, гнездото за зареждане. От освен това надали ще се нуждаете.

Ноутбукът се предлага с авансово конфигурирана операционна система Windows 10

Завършен мобилен офис

В умозаключение можем да кажем, че този ноутбук-таблет се явява приключено решение за мобилен офис. Той е лек и тъничък – с тегло 1,39 кг и дебелина 16,4 мм, с корпус от здрава алуминиева сплав. И подготвен за работа с офис приложения и за забавление – на него е конфигурирана авансово легална операционна система Windows 10.

Можете да купите мобилният 2-в-1 компютър тук: XIDU PhilBook Max – на цена от $395,99, като се възползвате от купоните за отстъпка, предоставени на страницата на продукта и от търговеца, с една година гаранция, 7-дневен период за връщане на парите, в случай че не ви хареса устройството, и 15 дни за подмяна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР