Модерният ляв няма да бъде щастлив тъст стана ясно от

...
Модерният ляв няма да бъде щастлив тъст стана ясно от
Коментари Харесай

Стандарт : Христо Стоичков съсипан от семейна драма

Модерният ляв няма да бъде благополучен тъст стана ясно от идната вест. След като Мика се раздели със брачна половинка си Айкут, в този момент и по-малката щерка на футболиста - Христина, се е развела със брачна половинка си Лука единствено няколко години след обилната женитба, на която двамата се врекоха във безконечна обич, написа standartnews.com.

Шанс за любовта на Христина и Лука явно няма. Тя изтри всички общи фотоси от сметките си в обществените мрежи, включително и фрагментите от венчавката им. Според осведомени Камата мъчно приел развода, само че напълно застанал зад тила на дъщеря си и към този момент даже не контактува с някогашния си шурей.

От няколко месеца насам пък Христина към този момент не се показва с фамилия на мъжа си и още веднъж е Стоичкова, което удостоверява новината за тяхната разлъка. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в буйна обич, те по този начин и не можаха да станат родители. Макар предходната година да се заприказва, че Камата още веднъж ще стане дядо, това се оказа просто слух.

Припомняме, че Христина и Лука се ожениха през лятото на 2016 година на обилна гала в баровския РИУ Правец. На тържеството участваха над 200 посетители, като измежду тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година. Роклята на булката струваше 5 000 евро и бе дело на дизайнера Валентино. А в разгара на купона таткото атакува натрапен репортерски екип, опитал да снима младоженците, напомнят от Ретро.

След като последва образеца на сестричката и Мика се омъжи за турчина Айкут, който даже съумя да подари със наследник и по този начин направи Христо Стоичков благополучен дядо. Уви и нейното благополучие се оказа кратковременно и при започване на тази година стана ясно, че любовта сред двамата млади, красиви и богати съпрузи си е отишла.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР