модерната технология за биометрично заключване и отключване гарантира повече сигурност

...
модерната технология за биометрично заключване и отключване гарантира повече сигурност
Коментари Харесай

Смарт катинарче – с пръстов отпечатък и USB зареждане

модерната технология за биометрично заключване и отключване подсигурява повече сигурност за потребителите на новаторското устройство

USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock предлага сигурност с пръстов отпечатък

Съвременните технологии преобразяват решенията за сигурност, включително на равнище персонални ключета и катинарчета – да вземем за пример за заключване на чантата или куфара. Подобни устройства имат преимуществото, че са биометрични, т.е. работят с пръстов отпечатък.

Смарт катинарчето USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock , предлагано от онлайн магазина Cafago на цена от €17,09 (валидна с ваучър за отстъпка L24125H), е по-удобство от обичайното катинарче, защото отстрани риска от загуба на ключето. Можете да употребявате новаторската брава единствено с пръстов отпечатък, което с изключение на повече улеснение, това значи и още по-висока сигурност.

USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock разрешава до 500 отключвания с едно зареждане на батерията

С помощта на смарт катинарчето можете да обезопасите освен вашия куфар, чанта или раница, само че и врата, колело, сейф и други обекти, които се нуждаят от надеждна отбрана и сигурност. Устройството поддържа до 10 записа на пръстов отпечатък, включително администраторски. Вграденият бърз процесор разпознава потребителя единствено за 0,5 секунди, а цинковата сплав, от която е направено устройството, подсигурява неговата издръжливост.

USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock се зарежда от презареждаема литиева батерия с потенциал 80 мАч, задоволителен за 6 месеца в режим стендбай и за 500 отваряния на катинарчето. LED знак демонстрира другите положения на устройството, включително невисок заряд на батерията.

Смарт катинарчето обезопася всевъзможни куфари, чанти и раници

Можете да купите биометричния катанец тук: USB Rechargeable Smart Keyless Fingerprint Lock – на цена от €17,09, годна с ваучър за отстъпка L24125H до 15 февруари т.г.

В онлайн магазина Cafago са налични сега и други забавни артикули с отстъпки. Такъв, да вземем за пример е видеорегистраторът Xiaomi Xiaoyi Data Recorder Camera , който ще запише всичко, което се случва в близост по време на пътешестване. Устройството е стабилно на вода и огън, елементарно за инсталиране и прилагане. Отличава се с необятен зрителен обсег от 165°, огромна апертура F1.8, нощно виждане, вграден Wi-Fi модул и поддръжка на 1296P UHD резолюция.

Видеорегистраторът Xiaomi Xiaoyi Data Recorder Camera има 2,7-инчов необятен екран 16:9

Можете да купите видеорегистратора тук: Xiaomi Xiaoyi Data Recorder Camera – на цена от €38,67, годна до 15 февруари т.г.

Още един прелъстителен артикул от същия бранд е прахосмукачката Xiaomi Roidmi F8E Handheld Wireless Vacuum Cleaner . Тя се задвижва от безчетков мотор със скорост на въртене 80 000 оборота в минута (rpm) и изсмуква прахта и други замърсявания по пода и мебелите със мощ 17 000 паскала (pa). Устройството тежи единствено 1,3 кг, оборудвано е с батерия 2200 мАч и с изключение на за разчистване на жилището може да се употребява и за автомобила, защото е плътно, леко и самостоятелно.

Xiaomi Roidmi F8E Handheld Wireless Vacuum Cleaner е уместно решение за разчистване както на дома, по този начин и на автомобила

Можете да купите тази стилна прахосмукачка тук: Xiaomi Roidmi F8E Handheld Wireless Vacuum Cleaner – на цена от €211,83, годна с ваучър за отстъпка L741PA до 15 февруари 2018 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР