Moderna започна тестове с първите пациенти в проучване на ранен

...
Moderna започна тестове с първите пациенти в проучване на ранен
Коментари Харесай

Модерна започна тестове със следващо поколени ваксина COVID-19

Moderna стартира проби с първите пациенти в изследване на ранен стадий на нов претендент за ваксина COVID-19 за оценка на последващо потомство ваксина .

Компанията съобщи, че новият й претендент, mRNA-1283 , може евентуално да се съхранява в хладилници вместо във фризери , което улеснява разпространяването, изключително в разрастващите се страни.

Проучването в ранен стадий ще оцени сигурността и имуногенността на mRNA-1283 при три равнища на дозата и ще бъде обещано на здрави пълнолетни или като единична доза, или в две дози през период от 28 дни, сподели компанията.

" Имаме удоволствието да стартираме това изследване от фаза 1 на нашия претендент за ваксина от ново потомство COVID-19, mRNA-1283 ", сподели Стефан Бансел, основен изпълнителен шеф на Moderna.

" Нашите вложения в нашата иРНК платформа ни дадоха опция да разработим този претендент за ваксина от последващо потомство, който е евентуална постоянна в ледник ваксина, която би могла да улесни по-лесното разпространяване и администриране в по-широк кръг от настройки, в това число евентуално за разрастващите се страни. Ние продължаваме да се ангажираме да помогнем за справяне с актуалната незабавна обстановка в региона на публичното здраве ".

" Модерна " тества усъвършенствана ваксина против южноафриканския вариант на COVID-19

Компанията е подготвена да модифицира имунизацията си до преодоляването на пандемията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР