Модерна онлайн услуга за записване на часове вече предлага ДКЦ

...
Модерна онлайн услуга за записване на часове вече предлага ДКЦ
Коментари Харесай

ДКЦ „Софиямед” с модерна услуга за онлайн записване на часове

Модерна онлайн услуга за записване на часове към този момент предлага ДКЦ „ Софиямед”. Достъп до нея имат всички пациенти, които желаят да запишат час за обзор или консултация със експертите от един от най-добре оборудваните медицински комплекси в страната. Платформата за записване на часове е осъществена в партньорство със здравния портал Superdoc.bg и дава опция за записване на час за консултация с над 200 лекари по над 30 медицински специалности в трите местоположения на “Софиямед”.

„ ДКЦ „ Софиямед” непрестанно влага в качеството и типа на услугите, които предлага на своите пациенти, в това число и административните такива. Новата услуга за онлайн записване на часове ще обезпечи допустимо най-бързия и елементарен достъп до едни от най-висококвалифицираните медицински експерти, които работят с най-модерната и модерна диагностична инсталация в страната. Непрекъснато възходящият брой пациенти ни кара да бъдем още по-отговорни в работата си. Стремежа ни да развиваме обществено виновна политика за значимостта от профилактика и навременна диагностика ни задължи да създадем тази нова услуга”, споделя доктор Тинка Данчева, шеф на ДКЦ „ Софиямед”.

Онлайн записването на часове през платформата на уеб страницата на „ Софиямед “ – www.hospitalsofiamed.bg и Superdoc.bg предлага по-гъвката опция за пациентите да възнамеряват прегледите си -в действително време те виждат има ли смяна в графика на експерта, в кой блок преглежда той, в случай че се постанова да анулират записания си час –какви са вариантите за презаписването му. Заедно с това пациентите получават удостоверение за записания час, увещание за идни прегледи, информация за отказани часове по имейл и посредством SMS уведомяване. Ако да вземем за пример е от различен град и има потребност от две съвещания, той има опцията да избере поредни часове за тях, с цел да не губи скъпо време.

„ Услугата несъмнено ще улесни пациентите ни, защото няма да е належащо те да удостоверяват часа си за обзор или консултация непосредствено на нашата регистратура или на оповестените за това публични телефони. Партньорството ни със Superdoc.bg е част от нашата дълготрайна тактика за създаване и развиване на модерна и съвременна болнична информационна мрежа, която е предпочитано насочена в услуга на пациентите, както и на медицинските експерти и персонал”, разяснява Симеон Петков, началник „ Информационни и информационни технологии” в медицински комплекс „ Софиямед”.

„ Щастливи сме, че ДКЦ “Софиямед” дава на своите многочислени пациенти удобството на онлайн запазването на час посредством платформата Супердок – по този метод всички консуматори на мобилните и интернет технологии могат да запазят час за експерт в ДКЦ “Софиямед” без изчакване, даже в извънработно време, бързо, елементарно и комфортно, както и да получат увещание за своята резервация “, обобщава Ваня Чонева, създател и шеф на Superdoc.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР