Модерна фабрика за преработка на трюфели стартира дейност в Благоевград.

...
Модерна фабрика за преработка на трюфели стартира дейност в Благоевград.
Коментари Харесай

Модерна и доходоносна фабрика бе открита у нас

Модерна фабрика за преправка на трюфели започва активност в Благоевград. Тя бе открита със стилна гала от кмета на Благоевград Илко Стоянов, управителя Васил Багашки и представителя на компанията, произвеждаща продукта - Марко Дзобеника.

Бе отслужен и водосвет за здраве от отец Светослав Кючуков от благоевградския храм " Св. Николай “.

С благопожелание за триумф и разцвет кметът Стоянов подари икона на св. Богородица и Младенеца, която бе осветена и сложена в едно от главните пространства на предприятието.

" В навечерието сме на един от най-големите християнски празници – Успение Богородично. Нека Божията майка ви закриля и поддържа във вашето начинание “, сподели кметът Стоянов, поднасяйки иконата.

Във фабриката, която се намира в кв. " Грамада “, ще се консервират и плодове, зеленчуци, и други храни, като за задачата ще се употребяват специфични технологии.

Новооткритата консервната фабрика е оборудвана с съвременни машини и ще създава по 2 тона растителни артикули месечно. Обработването на продукцията ще минава през разнообразни стадии, включващи: измиване и пасиране посредством кутер машина, бланширане, пълнене в стъклени буркани, стерилизиране, етикиране и експедиция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР