Модерен бизнес център отвори врати във Враца, научи агенция BulNews.

...
Модерен бизнес център отвори врати във Враца, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Модерен Бизнес център отдава офиси под наем във Враца на атрактивни цени /снимки/

Модерен бизнес център отвори порти във Враца, научи организация BulNews.
Сградата се намира на улица „ Лукашов “ №15 против Дома на техниката и е с отлична локация. Имотът е в идеалния център на града, с задоволително паркоместа и съществуваща бърза връзка с главните институции.
Собственик на „ Бизнес Център-Враца “ е столичната компания „ Интелпикс България Инвест “, която е вложила съществени средства за превръщането на съществуващата постройка в първокачествен парцел. След реконструкцията в 5-етажната постройка е основана извънредно приятна и предразполагаща работна атмосфера.
За фоайетата и стълбището е употребявано свежо дизайнерско пано, а стените са облепени с дизайнерски тапети от висок клас. Офисите са светли и просторни с огромни прозорци, оборудвани с отвесни щори. Подовите настилки в пространствата, фоайетата и стълбищата са от гранит и ново потомство подова настилка с огромна издръжливост.
Офисите се оферират в разнообразни разновидности и благоприятни условия, според от потребностите на наемателите. На всеки етаж има задоволително санитарни пространства, а някои от офисите са и с добре завършени тераси.
Всяко помещение в постройката е оборудвано с нови инверторни климатици. Центърът е реновиран с качествена изолираност извън и вътре, което значително ще понижи разноските на наемателите за електрическа енергия. Всеки наемател получава като подарък високоскоростен интернет, който е вграден в стените на офисите.
Асансьорът е от международна бизнес класа и е приспособен за потребностите на ползвателите на офисите, като той може да бъде употребен от повече от четирима души.
За сигурността на Бизнес центъра има и построено непрекъснато видеонаблюдение.
Заради изключителната обстановка, в която е заставен да работи бизнесът, притежателят на постройката предлага модерните пространства на налични цени, като дава на своите клиенти спокойна и сигурна атмосфера, в която да развиват своите компании.
За да получите самостоятелна оферта, обадете се на 0887694758.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР