Модерен бизнес център отвори врати във Враца, научи агенция BulNews. 

Модерен бизнес център отвори врати във Враца, научи агенция BulNews.  ...

Модерен Бизнес център отдава офиси под наем във Враца на атрактивни цени /снимки/.

Модерен бизнес център отвори врати във Враца, научи агенция BulNews. 
Сградата се намира на улица „Лукашов“ №15 срещу Дома на техниката и е с отлична локация. Имотът е в идеалния център на града, с достатъчно паркоместа и съществуваща бърза връзка с основните институции.
Собственик на „Бизнес Център-Враца“ е столичната фирма „Интелпикс България Инвест“, която е инвестирала сериозни средства за превръщането на съществуващата сграда в първокласен имот. След реконструкцията в 5-етажната сграда е създадена изключително приятна и предразполагаща работна атмосфера.
За фоайетата и стълбището е използвано свежо дизайнерско пано, а стените са облепени с дизайнерски тапети от висок клас. Офисите са светли и просторни с големи прозорци, оборудвани с вертикални щори. Подовите настилки в помещенията, фоайетата и стълбищата са от гранит и ново поколение подова настилка с голяма здравина.
Офисите се предлагат в различни варианти и възможности, в зависимост от нуждите на наемателите. На всеки етаж има достатъчно санитарни помещения, а някои от офисите са и с добре оформени тераси. 
Всяко помещение в сградата е оборудвано с нови инверторни климатици. Центърът е реновиран с качествена изолация отвън и вътре, което съществено ще намали разходите на наемателите за електроенергия. Всеки наемател получава като подарък високоскоростен интернет, който е вграден в стените на офисите.
Асансьорът е от световна бизнес класа и е пригоден за нуждите на ползвателите на офисите, като той може да бъде използван от повече от четирима души.
За сигурността на Бизнес центъра има и изградено постоянно видеонаблюдение.
Заради извънредната ситуация, в която е принуден да работи бизнесът, собственикът на сградата предлага модерните помещения на достъпни цени, като предоставя на своите клиенти спокойна и сигурна атмосфера, в която да развиват своите фирми. 
За да получите индивидуална оферта, обадете се на 0887694758. 

Източник: bulnews.bg