Модерен балет номер едно в Русия отпразнува 33 години от

...
Модерен балет номер едно в Русия отпразнува 33 години от
Коментари Харесай

Тодес идва с новия си танцов спектакъл #Продължение

Модерен балет номер едно в Русия отпразнува 33 години от основаването си с нов шоуспектакъл " #Продължение ". Публиката у нас ще има удоволствието да види новата стратегия на " Тодес " на 23 март в София и на 25 март във Варна.

Впечатляваща хореография, изумителен синхрон, обилни костюми, авторска музика и 33 години на върха. Балет " Тодес ", трансформирал се в знак и значителен детайл от актуалната просвета на Русия, е основан през 1987 година Основателка, балетмайсторка и постановчик на трупата е Алла Духова. Формацията не остава незабелязана и от международни музикални митове като Майкъл Джексън, Марая Кери, Алла Пугачова и други звезди, с които споделя сцена. През 2001 година Алла Духова е поканена персонално от Путин на среща с 15-те най-изтъкнати дами в Русия, постигнали триумф в креативната си кариера. Името на балета - " Тодес ", произлиза от един от най-опасните детайли във фигурното пързаляне, а самата Духова е хореографка на носителите на сребърни олимпийски медали - французите Марина Анисина и Гвендал Хейзър.

Зрителите ще бъдат пленени от разтърсващия прочувствен заряд на всеки танц в зрелищния нов театър. Сюжетните линии, преплитащи се в изящната хореография, ще пренесат публиката в друго измерение. Организатор на гастрола е " Degris Events ".

https://www.youtube.com/watch?v=yHghqbHp18A&feature=youtu.be
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР