Модераторите на Fox се изправиха пред тълпата на фона на освиркванията на Кристи

...
Модераторът на Fox News Брет Байер се изправи пред тълпата
Коментари Харесай

Модераторът на Fox News Брет Байер се изправи пред тълпата в първия дебат на Републиканската партия, след като присъстващите освиркваха бившия губернатор на Ню Джърси Крис Кристи (R) след критики, които той отправи към бившия президент Тръмп.

„Така че слушайте, колкото повече време прекарваме в това, толкова по-малко време могат да говорят за проблеми, за които искате да говорите“, каза Байер на тълпата, след като няколко кръга освирквания прекъснаха дебата.

< p>Кристи беше попитан по-рано в дебата относно колебанието му да вдигне ръка в отговор на въпрос дали републиканските кандидати за президент все още биха подкрепили Тръмп като избор на тяхната партия, въпреки правните му проблеми.

„Ето долната линия. Някой трябва да спре да нормализира това поведение, нали? … Сега, независимо дали или не – независимо дали вярвате или не, че наказателните обвинения са правилни или грешни, поведението е под длъжността президент на Съединените щати“, каза Кристи, което доведе до освирквания.

“ Това е страхотното в тази страна. Освиркването е позволено, но това не променя истината“, последва Кристи.

Това предизвика известно отблъскване от страна на биотехнологичния предприемач Вивек Рамасвами, който каза: „Нека просто говорим истината, ОК? Вярвам, че президентът Тръмп беше най-добрият президент на 21-ви век.“

„Не се кандидатирам за президент на MSNBC. Кандидатирам се за президент на Съединените щати,” добави Рамасвами в един момент, като удари Кристи.

Кристи беше освиркван отново, докато се опитваше да отговори на Рамасвами, което доведе до упрекването на Байер към тълпата.< /p>

За най-новите новини, времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР