Моделката заминава с цялото си семейство. В Пукет тя ще

...
Моделката заминава с цялото си семейство. В Пукет тя ще
Коментари Харесай

Джумпарова се мести в Тайланд

Моделката отпътува с цялото си семейство. В Пукет тя ще прекара зимата дружно със брачна половинка си и двете им деца. “Заминаваме още тази седмица дружно с мъжа ми и двете деца “, удостовери пред „ Телеграф “ Мисис България. Най-голямата й болежка и терзание е, че не може да вземе със себе си домашните си любимци. Оказало се прекомерно комплицирано кученцата порода йорки да пътуват дружно с нея.

„ Те остават на несъмнено място в България в дома ни, като за тях ще се грижи едната детегледачка. По този метод и на мен ще ми бъде една концепция по-спокойно “, описа още Джумпарова. Виктория е известна с това, че има няколко кучета, които възприема и отглежда като свои деца. Красавицата показа, че решението да прекарат зимата на топло било взето от цялото й семейство. Миналата година дружно с мъжа й и огромното й дете си създали къса отмора в Тайланд.
Реклама
Много им харесало и даже обмисляли да останат за по-дълго, само че синът им бил в България и се наложило да се върнат. Семейството ще се настани в къща чартърен, която авансово са наели. Вики отпътува с няколко куфара багаж и над 50 чифта бански. Коледа и Нова година ще прекарат там под жарките лъчи на слънцето.

„ Заредени сме с доста позитивна сила и имам вяра, че ни следва ужасно време с децата. Другата година щерка ми е предучилищна, тъй че това е последната година, когато ще можем да сме за толкоз време отвън страната, все и отново образованието е доста по-важно “, добави още тя.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР