Моделката Валерия от Ергенът даде вид на момиче, което ще

...
Моделката Валерия от Ергенът даде вид на момиче, което ще
Коментари Харесай

Тя спечели целувката, но си навлече и огромна омраза

Моделката Валерия от " Ергенът " даде тип на момиче, което ще страни от интригите и свадите. Е, хубавицата провали това първо усещане. Срещата ѝ в Евгени не протече по проект, само че въпреки всичко тя получи роза. Природозащитничката стартира да демонстрира невиждана до този миг страна, която не се хареса на мнозина.

Красивият модел съумя да си завоюва доверието на Гената, а двамата даже преплетоха буйно устните си. В нета обаче пишат, че може да е спечелила краткотрайно Евгени, само че е изгубила трайно всенародната обич.

Основната причина за смяна в отношението на някои консуматори към Валерия е, че мацката леко се присламчва към кръга Габи-Ели, замествайки изгонената детегледачка Теодора. " И аз не одобрявам Валерия, наподобява ми злобна и малко лимитирана. Но най-вече не одобрявам това злобно чучело Елисавета, ужасаааасссссс. Елена е доста яка мацка-естествена и с богат речник ", написа консуматор в обществената мрежа.

" Не знам дали съм единствено аз на това мнение, само че макар естествената хубост на Валерия, има нещо в нея, което не ми харесва.. Студена е, някак недодялана, държи се хлапашки, настрана има някаква скрита завист. ", " В началото я харесвах, само че и тя си сподели лицето... присламчи се в тима на злобарките. Но очевидно е типично за манекенките ", " Харесвах я. Много скоро ще лъсне що за стока е. Предвид компанията, към която се ориентира и държанието на лицемерна петокласничка ", написа гневна потребителка, представена от Vbox.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР