Моделката Валерия Георгиева от Ергенът е поредната мадама, която лъже

...
Моделката Валерия Георгиева от Ергенът е поредната мадама, която лъже
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Още една участничка лъже за годините си в Ергенът

Моделката Валерия Георгиева от " Ергенът " е следващата кокона, която лъже за годините си. Красавицата се е подмладила с цели 4 години, научи Lupa.bg. Сайтът ни научи, че Валерия е родена през 1995 година и сега е на 28 лазарника. Смата тя твърди, че е на 24 години. Да, била е, само че през 2019 година

Стана всеобща процедура момите от риалити шоуто да лъжат за годните си. Тази години Елисавета се е подмладила с съвсем 3 години, а Валерия с цели 4 лазарника.



Валерия е била на 18 години през 2013 година

В първия сезон на " Ергенът " певицата Гергана Стаменова лъжеше най-брутално в шоуто и се представяшеза 24-годишна, а в действителност беше на 29 година Оказа се, че в последните 6 години Гери е все на 24, а тя се пошегува, че е станала върколак и не старее към този момент. По-късно обаче стана ясно, че Гери е набор 91.

Деница Дишкова е другата участничка от предишния сезон на " Ергенът ", за която имаше слух, че също крие годините си. В предаването тя се показва за 34-годишна, само че даже някои от девойките заподозряха, че Деница е на най-малко 40.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР