Моделката Цеци Красимирова е гласувала доверие на българския дизайнер Евгения

...
Моделката Цеци Красимирова е гласувала доверие на българския дизайнер Евгения
Коментари Харесай

Цеци Красимирова се довери на български дизайнер за сватбената си рокля! Евгения Борисова ще покаже какво означава одежда от най-висок клас

Моделката Цеци Красимирова е гласувала доверие на българския дизайнер Евгения Борисова да ушие сватбената й рокля, научи HotArena.

Красавицата стяга женитба с необикновено богатия си избраник Майкъл Струмейтис. Щастливото събитие ще се състои през месец май, а церемонията ще бъде повече от приказна, защото за нея е определен палат, намиращ се в Каталуния.

В Барселона се чака да кацнат посетители от под дърво и камък – най-вече сътрудници на младоженеца, който има бизнес империя с произвеждане на марихуана за медицински цели, която поддържа връзки с лица в 90 страни из целия свят.

Майкъл е подготвен да бъде доста великодушен за венчавката, както и да хвърли много пари по визията на бъдещата си брачна половинка.

Въпреки че разполага с финансови благоприятни условия да си разреши рокля от най-известните международни дизайнери, Цеци се е доверила на българката Евгения Борисова , чиито тоалети не отстъпват по нищо на интернационално известните фешън имена. По този мотив Евгения показа:

Предстои ми един от най-вълнуващите ми планове за булчинска рокля в кариерата ми досега. Аз съм дизайнер, който постоянно е казвал, че не знае по какъв начин се икономисва от материали и помпозност и по тази причина не мога да върша евтини рокли. Много пъти в медиите съм чела за рокли, които са направени за известни персони и са им слагали измислени цени от сорта на 20, 30 и 50 0000 лв. единствено за ПР, а резултата е меко казано неприятен. Много сътрудници,казват ръчни бродерии на фабрична дантела и камъни " Swarovski " на всичко което свети, само че да не задълбочавам в друга тематика, тъй като последното което целя с този пост е да давам оценка на непозната работа.

 

Предстои ми да покажа какво значи скъпа рокля Haute Couture в която са вложени същински материали и доста ръчен труд и действително хората да видят какво значи рокля от най-голям клас. Такива рокли могат да бъдат създавани и в България стига да има кой да ги оцени, тъй като за жалост към момента нямаме български дизайнер, който може да се подреди до имена като ELIE SAAВ, ZUHAIR MURAD, RALPH AND RUSSO, ZIAD NAKAD, GEORGE HOBEIKA,EZRA COUTURE, ASHI STUDIO, MICHAEL CINCO и други,но това не значи, че се оправяме по-лошо и отстъпваме по качеството на работа и жанр.

Благодаря и на Ceci Krasimirova, която има опция да си купи рокля от тези дизайнери, само че избра мен! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР