Моделката Цеци Красимирова е гласувала доверие на българския дизайнер Евгения

Моделката Цеци Красимирова е гласувала доверие на българския дизайнер Евгения ...

Цеци Красимирова се довери на български дизайнер за сватбената си рокля! Евгения Борисова ще покаже какво означава одежда от най-висок клас.


Моделката Цеци Красимирова е гласувала доверие на българския дизайнер Евгения Борисова да ушие сватбената й рокля, научи HotArena.

Красавицата стяга сватба с невероятно богатия си годеник Майкъл Струмейтис. Щастливото събитие ще се състои през месец май, а церемонията ще бъде повече от приказна, тъй като за нея е избран замък, намиращ се в Каталуния.

В Барселона се очаква да кацнат гости от къде ли не – предимно партньори на младоженеца, който има бизнес империя с производство на марихуана за медицински цели, която поддържа отношения с лица в 90 страни из целия свят.

Майкъл е готов да бъде много щедър за венчавката, както и да хвърли доста пари по визията на бъдещата си съпруга.

Въпреки че разполага с финансови възможности да си позволи рокля от най-известните световни дизайнери, Цеци се е доверила на българката Евгения Борисова, чиито тоалети не отстъпват по нищо на интернационално известните модни имена. По този повод Евгения сподели:

Предстои ми един от най-вълнуващите ми проекти за булчинска рокля в кариерата ми до момента. Аз съм дизайнер, който винаги е казвал, че не знае как се спестява от материали и пищност и затова не мога да правя евтини рокли. Много пъти в медиите съм чела за рокли, които са направени за популярни личности и са им слагали измислени цени от сорта на 20, 30 и 50 0000 лева само за ПР, а резултата е меко казано лош. Много колеги,казват ръчни бродерии на фабрична дантела и камъни "Swarovski" на всичко което блести, но да не задълбавам в друга тема, защото последното което целя с този пост е да давам оценка на чужда работа.

 

Предстои ми да покажа какво значи скъпа рокля Haute Couture в която са вложени истински материали и много ръчен труд и реално хората да видят какво означава рокля от най-висок клас. Такива рокли могат да бъдат създавани и в България стига да има кой да ги оцени, защото за съжаление все още нямаме български дизайнер, който може да се нареди до имена като ELIE SAAВ, ZUHAIR MURAD, RALPH AND RUSSO, ZIAD NAKAD, GEORGE HOBEIKA ,EZRA COUTURE, ASHI STUDIO, MICHAEL CINCO и други,но това не значи, че се справяме по-лошо и отстъпваме по качеството на работа и стил.

Благодаря и на Ceci Krasimirova , която има възможност да си купи рокля от тези дизайнери, но избра мен!“.

Източник: hotarena.net