Моделката Светлана Василева, понастоящем Гущерова, е бременна! Това шушукат близки

...
Моделката Светлана Василева, понастоящем Гущерова, е бременна! Това шушукат близки
Коментари Харесай

Гущерови чакат бебе

Моделката Светлана Василева, понастоящем Гущерова, е бременна! Това шушукат близки до младото семейство, което подвигна обилна женитба предходната седмица. Плеймейтката и предприемачът Християн Гущеров са от няколко месеца дружно, само че едвам преди дни узакониха връзката публично. Въпреки големите си финансови благоприятни условия и голямата пристрастеност към пътуванията зад граница двамата няма да отидат на сватбено странствуване.



Вместо на меден месец в далечна екзотична страна двамата ще си останат в имението в тузарския столичен квартал Бояна. "Да не отидат на меден месец е шокиращо! Те живеят, с цел да пътуват. Затова и евентуално им се е случило огромно събитие, което да промени проектите. Няма да е изненада, в случай че скоро Светлана разгласи, че е бременна. И двамата желаят да имат деца, тъй че това е най-логичното продължение на любовта им ", разясниха пред вестника близки на семейство Гущерови. За бременността на Светлана се заприказва интензивно, откакто на множеството фотоси от сватбеното си празненство се вижда, че се държи за корема. Тя беше извънредно деликатна в придвижванията си и очевидно се пазеше, споделят присъстващи на ВИП сватбата.

В осъществяването на обичайните български ритуали плеймейтката ритна менче с цветя, от което да стане ясно какъв ще е полът на първото им отроче. Червеното цвете излязло първо, което издаде ще бебе №1 в фамилията им ще бъде момиченце.
Бременността на Светлана ще излезе нескрито сигурно до месец-два, когато ще й бъде невероятно да крие наедрялото си коремче. "Станах на 30 години и ми е време да основа семейство и да имам деца. Повечето ми приятелки към този момент са омъжени и аз би трябвало да направя тази крачка. Освен това считам, че Християн би бил блян ", разяснява преди време актуалната брачна половинка Гущерова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР