Моделката Розмари Тишер успя да привлече интереса на всички зрители

...
Моделката Розмари Тишер успя да привлече интереса на всички зрители
Коментари Харесай

Ето Коя Е Розмари От Брадъра И Защо Обича Лютата Ракийка

Моделката Розмари Тишер съумя да притегли интереса на всички фенове на старта на новия сезон на „ВИП Брадър“ с чаровна усмивка, естествена хубост, положително лъчение и сладостен акцент.
 Тя е от разбъркан генезис. Майка ѝ е от град Казанлък, а татко ѝ от Германия, където е родена. Младото момиче е най-непознатият участник в Къщата.

Детската ѝ фантазия да бъде модел към този момент е действителност, само че тя има още една специалност, най-малко по обучение – психолог. Розмари се е снимала в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун, а също е взела участие и в дефилета в Седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Описва себе си като радостен човек, който обича да разсмива хората и най-вече държи на искреността. Розмари, споделя, че нейната баба я е научила да бъде смела и с корав темперамент. В бъдеще тя има още съществени цели и фантазии. Иска да се занимава с пиар, да се научи да се катери и да свири на пиано, да готви български гозби и да създава бижута.

Розмари обича да прекарва свободното си време или измежду природата, или с радостна компания, а дребните животинки могат да разтопят сърцето ѝ. За въшния си тип отделя най-много 45 минути дневно. В Къщата ще ѝ липсва най-вече телефонът, към който ненапълно е пристрастена. Любимите ѝ питиета в действителност са много обичайни за страната ни, а точно ракия и вино, написа „Вести“.  Най-голямата неистина, която хубавицата е чувала за себе си е, че е алкохоличка.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР