Моделката Кристин Илиева, която пострада сериозно при катастрофата с Дивна,

...
Моделката Кристин Илиева, която пострада сериозно при катастрофата с Дивна,
Коментари Харесай

Кристин Илиева с поредна наглост

Моделката Кристин Илиева, която пострада съществено при злополуката с Дивна, прояви поредна безочливост. Красавицата възмути обществената мрежа с благотворителен концерт, който се провежда, с цел да се съберат средства за идни интервенции. Преди време консуматори на Facebook всеобщо се надигнаха против Илиева, която не стопира да се снима с маркови облекла на първокласни дизайнери, а в това време търси финансова помощ за здравето си. Според всеобщото мнение, Кристин може умерено да направи ликвидация и да събере огромна част от парите, от които се нуждае за интервенциите. Кристин театралничи с чанти за по 3000 лв., а в това време търси помощи, възмущават се в интернет, видя HotNews.

Скандално! Кристин Илиева облечена за хилядарки, а проси пари

В идния благотворителен концерт ще се включат огромни музикални звезди от родния шоубизнес, като Мария Илиева, Любо Киров, D2, Папи Ханс, Тита, Михаела Филева, V:rgo x TRF, БНР, Deep Zone Project, Young BB Young, Искрата. Това е една дребна част от имената, които застават зад самодейността на младата певица Дивна „ Всичко/нищо “, с която ще събира пари за приятелката си. Събитието е на 12 юни в Интер Експо Център, цените на билетите са 12 лева

Припомняме, че преди повече от година двете приятелки Дивна и Кристин катастрофираха, като моделката беше тежко ранена, а певицата управляваше автомобила. Месеци по-късно Илиева съумя да проходи, само че има потребност от в допълнение лекуване. С този концерт ще започва и фондация „ Всичко или нищо “, която ще се стреми да сплотява български известни лица и носители на мнение в огромни акции за поддръжка на благотворителни дела. Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат употребявани за благотворителни цели.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР