Моделката и бивша ТВ водеща Гери Дончева се впусна в

...
Моделката и бивша ТВ водеща Гери Дончева се впусна в
Коментари Харесай

Гери Дончева започна работа в дом за възрастни

Моделката и някогашна ТВ водеща Гери Дончева се впусна в радикално друга работа от досегашната, разбра HotArena.

Отскоро тя е пи ар управител на най-голямата болница за рехабилитация " Сердика " и нейната резиденция за възрастни хора в Банкя, към която има и приют. В дома им провеждат киновечери, театрални постанавки с обичани артисти, има зала за спорт и йога, а на върха бар с барбекю. Поканил я изпълнителният шеф Емил,Янков, който познавал работата й като пи ар, с която тя се занимава от година. 

" Съгласих се на мига. Попаднах на неповторим екип и всеки оказва помощ на другия, работим в унисон. Представете си един великански оркестър от над 200 индивида, които създават приятна мелодия ", споделя Гери пред Галерия . Нейна колежка е актрисата Ани Михайлова, която работи като психолог в дома. В началото на август Гери ще провежда шампионат с купи и медали в резиденцията за възрастни в Банкя. 

Освен с нова работа, Гери може да се похвали и с ново занимание да отглежда цветя. " В градината ми всичко е по мой план, полива се всекидневно, имам над 15 разнообразни типа растения и ми харесва да виждам ежедневното им развиване ", разкрива още тя. Известна като фен на пътешествията, към този момент Гери се въздържа от далечни пътувания, тъй като поради пандемията е мъчно човек да възнамерява нещо.

Тя обаче съумяла да си почине в Гърция, в райско кътче, на което върви за поредна година. Моделката продължава и с писането на детски книжки, като премиерата на последната беше в края на предходната година. Предстои издаване на последните две от поредицата " Приказни истории ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР