Моделката и бивша танцьорка Мартина Петрова пробва да повтори успеха

...
Моделката и бивша танцьорка Мартина Петрова пробва да повтори успеха
Коментари Харесай

Врагиня №1 на Емануела забива футболист

Моделката и някогашна танцьорка Мартина Петрова опитва да повтори триумфа на певицата Дара в „ Черешката на тортата” . Тази седмица тя готви в компанията на Жени Калканджиева, рекламиста Генчо Генчев, Джина Стоева и Славчо Тошев. Именно сред футболиста и брюнетката прехвърчат искри още от първия епизод на предаването, а след гостуването у Петрова благосклонността сред двамата не остана скрита нито за останалите участници в риалити предаването, нито за феновете.



Припомняме, че преди година Мартина се трансформира във врагиня №1 за певицата Емануела, която я нарочи за причина за раздялата й с предприемача Димитър Динев. Моделката пък се оплака, че фолкаджийката я тормози и заплашва и даже сезира полицията. С днешна дата и двете поддържат леден мир и обществено не разясняват абсурда. Тошев пък, който първоначално бе много запазен към Мартина поради работата й на модел, не скри, че е прелестно сюрпризиран от държанието й и я засипа с куп похвали. Той твърди, че не е привързан след раздялата си с дългогодишното си гадже Симона.

Така двамата са на път да повторят интригата от предходен сезон, в който Дара заби Папи Ханс, до момента в който двамата готвеха в Черешката и през днешния ден са измежду най-обсъжданите всемирски двойки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР