Моделката и актриса Диляна Попова се възползва веднъж седмично от

...
Моделката и актриса Диляна Попова се възползва веднъж седмично от
Коментари Харесай

Дани Спартак готви на родните звезди

Моделката и актриса Диляна Попова се възползва един път седмично от кулинарните умения на началник Дани Спартак, който завоюва първия Хелс Китчън.

Красавицата доста обича постните ястия, а обичани са й броколи със синьо сирене, бейби моркови, задушени зеленчуци и кюфтета от елда.

Топ кулинарят подготвя храна за всички, които си купиха жилища в първокласната кооперация в село Иваняне, а Диляна живее там от известно време с обичания си Асен Блатечки и сина им Борил. Според клюката началник готвачът е получил като подарък апартамент от мастития вложител, който е негов другар.

По този метод началник Спартак задоволявал кулинарните прищявки на звездите, които живеят в скъпарската постройка. Бившият готвач на френския дипломат готви и на звездната двойка Златка Райкова и Благой Георгиев, както и на Елена Брусарска, която съгласно мълвата е шеф на компанията строител, само че с капитали на испански милионер и неин ухажор.

Дани Спартак употребява единствено български артикули в ястията си от биоферми от цяла България. Сред обичаните на звездите негови ястия са тартар от скариди с маслини, крем от диви сезонни гъби с белтък и черен трюфел, печен на слаб огън прасенце с пяна от пушено сирене.

Научили за кулинарните пиршества в Иваняне, много известни персони се запътили към първокласната постройка, с цел да опитат от защитите специалитети.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР