Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, втрещи социалните

...
Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, втрещи социалните
Коментари Харесай

Галя на Азис втрещи с вида си след тежка раздяла

Моделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, втрещи обществените мрежи с фрапантната си смяна. Скорошни фотоси от фитнес залата, в която очевидно тя е повече от постоянна, демонстрират покъртителна трансформация.

Красавицата, която неотдавна си направи профил в Инстаграм, теши тежка любовна разлъка и натъртва съществено на спорта, а както добре се вижда - физиката й към този момент има съвсем мъжки тип. "Претърпяла е цялостна смяна във външността ", разясняват почитателите й.

Близки до русокоската издават, че напълно неотдавна Галя е завършила с дългогодишната си връзка и вместо да се отдаде на сълзи и депресии, решила да стартира съществени тренировки в залата, само че по този начин се улисала, че почнала да тренира силово всеки ден. И резултатите са налице, написа "Телеграф ".

"Тялото й към този момент наподобява на мъжко ", дивят се почитателите й под фотосите. "Вижте й ръцете ", "Няма и спомен от визията на топмодел ", гласят още реакциите.

Факт е, че преди време Галя беше сравнявана с модела Виктория Силвстед. Към днешна дата обаче, тази визия явно е напълно забравена от русокоската, а на нейно място са мускулите и плочките по корема.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР