Моделка призна каква огромна грешка е направила с поставянето на

...
Моделка призна каква огромна грешка е направила с поставянето на
Коментари Харесай

Искате татуировка? Първо прочетете тази шокираща изповед на порно звезда

Моделка призна каква голяма неточност е направила с слагането на татуировка на много предизвикателно място. Това ѝ предизвикало големи вреди, в това число и финансови, оповестява „ Сън “.



Британката Рейчъл се появи в риалити шоу за унищожаване на татуировки. Тя призна, че се сдобила с татуса на празненство, когато била мъртво пияна. Сега обезверено желала да се отърве от нея.

По време на пиянската вечер, която ще помни цялостен живот, тя си татуирала думата „ мяу “ тъкмо над чатала. Това се оказало съдбовно за кариерата ѝ.

„ Изгубих хиляди паундове поради нея… защото съм порно звезда. Но също по този начин се занимавам и с моделство, а това ти стопира работата “, описа тя пред смаяните татуисти.

Единият от тях не могъл да сдържи въпроса си: „ Наистина ли си порно звезда? “. „ И то безсрамна “, отговори му тя. Друг пък я попита дали надписът не е пречел на кариерата ѝ, тъй като мъжете се разсейвали да четат.



Рейчъл сподели още, че се надява, в случай че не да махне татуса, най-малко да бъде затрупан с някаква по-женствена картинка.

„ Започнах в Бейбстейшън. Най-странно ми позвъняване беше, когато някой се обади и сподели да си завържа очите и просто да легна. Лежах там с часове “, призна тя.

Накрая моделката се снабди с черна роза, по която, обаче, ще би трябвало да се работи още.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР