Моделите са готови на всякакви промени в името на професията.

...
Моделите са готови на всякакви промени в името на професията.
Коментари Харесай

Истинските имена на едни от най-известните модели в света

Моделите са подготвени на всевъзможни промени в името на специалността. От прическата и стила на обличане до името.

Точно по този начин, доста известни модели на 60-те, 90-те години и в днешни дни са сменили имената си, тъй като работата им го изисква.

Причините са разнообразни - някои избират да трансформират името си, с цел да бъде по-лесно запомнено, други - с цел да бъдат по-атрактивни, а при трети - прозвището, с което стават световноизвестни, идва единствено.

ВИЖТЕ ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА НА ЕДНИ ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ МОДЕЛИ

Всички познаваме Синди Крауфорд -

топмодел на 90-те години, чиято щерка в този момент интензивно върви по стъпките ѝ. (Вижте във видеото горе)

Всъщност същинското име на манекенката е Синтия. Синди е псевдоним, който тя избира.
 Синди Крауфорд и Ранди Гербер честват 20 години от брака си през 2018-а Синди Крауфорд и Ранди Гербер честват 20 години от брака си през 2018-а
Модната икона на 60-те Туиги,

която е известна още с актьорската си и певческа кариера също е родена с друго име. Лесли Хорнби се снабдява с прякора си след това, с помощта на външния си тип - къса прическа, едва телосложение.
 Туиги Туиги
На 16-годишна възраст Лесли се среща с лондонски коафьор и става лице на неговия салон за хубост. Първата фотосесия с късата коса, която я прави известна по целия свят, е направена от Бери Лейтган. След като фотосите излизат в Daily Express, е определена за лице на 1966 година Скоро по-късно тя става супермодел и икона на субкултурата на 60-те. Според някои точно Туиги е първият супермодел.

Милиони девойки по света желаят да са като нея и отслабват до изнемогване, което е известно като "синдром на Туиги ", имитират нейните грим, прическа и облекло. Тя става същинска визитна картичка на десетилетието.

През 1970 година Туиги се отхвърля от кариерата си на супермодел. Тя играе в няколко кино лентата и даже е наградена със "Златен глобус ". През 1971 година излиза първият ѝ албум.

Вижте още известни модели, чиито исински именна може би не знаете, в галерията ни.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР