Моделите на Audi понесоха доста критики в последните години по

...
Моделите на Audi понесоха доста критики в последните години по
Коментари Харесай

Audi променя стила на външния си дизайн?

Моделите на Audi понесоха много рецензии в последните години във връзка с своя дизайн. И не тъй като са грозни сами по себе си, а тъй като си наподобяват прекалено много.

Но това ще се промени, най-малко съгласно думите на изпълнителния шеф на компанията Рупърт Щадлер. Пред английското издание Autocar той загатна, че идните коли на марката ще имат лична еднаквост.

Причината за повтарящия се дизайн досега, разяснява Щадлер, е било наличието и налагането на марката на китайския пазар, където Audi към момента трябваше да утвърждава своето име.

 Audi показа новото потомство на флагмана си А8 (ВИДЕО)
Audi показа новото потомство на флагмана си А8 (ВИДЕО)

Редица решения ще се появят и в други бъдещи модели на марката

След като този развой е сполучливо приключен, дизайнът може да поеме в нова посока, като положителни образци за това са настоящите Q2, A8 и A7, които още веднъж споделят общи детайли, само че несъмнено могат да се похвалят със лична характерност.

А основният дизайнер на марката Марк Лихте счита, че нова визия във външния образ на баварските коли ще пристигна и от електрическите модели на марката. Като началото ще бъде сложено със серийната версия на кросоувъра E-Tron.

Замяната на мотора с вътрешно горене с електромотор дава по-голяма свободна на дизайнерите да варират с пропорциите на обособените модели, а това е много необятно ново поле за изява на разнообразни дизайнерски решения, показва Марк Лихте.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР