Моделите Мариана Варела и Фабиола Валентин - Мис Аржентина и

...
Моделите Мариана Варела и Фабиола Валентин - Мис Аржентина и
Коментари Харесай

Мис Аржентина се оженила за Мис Пуерто Рико 


Моделите Мариана Варела и Фабиола Валентин - Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико, оповестиха в обществените мрежи, че са сключили брак. Връзката им, която до момента беше скрита, се зародила на последното им присъединение на надпреварата Miss Grand International.

По време на присъединяване им на състезанието Марина и Фабиола са измежду 10-те полуфиналистки. Те обаче не съумяват да завоюват по този начин бленуваната корона. Въпреки това обаче печелят нещо доста повече - чиста и откровено другарство, което прераства в освен това.


За огромна изненада на хилядите им почитатели в обществените мрежи, посредством клип в двете красиви дами оповестиха в Instagram, че са сключили брак. Връзката им, която до този миг се пазеше в загадка, се заражда точно на последното им присъединяване на състезанието Miss Grand International през 2020 година

30-секундното видео двойката стартира със шерване на фрагменти от пътуванията си - в това число клип, на който се гушкат на плажа Jobos в Пуерто Рико и се любуват на сантиментална разходка с лодка в Мексико.

Видеото, което е събрало над 1. 8 милиона гледания за три дни, по-късно скача напред към нощта, в която са се сгодили. Клипът демонстрира жилището на двойката, цялостен с червени и бели балони, розови листенца и приказни светлини. Златни балони с надпис " Омъжи се за мен " се виждат пред прозореца, преди видеото да премине все още, когато Фабиола слага годежен пръстен на пръста на Мариана. Младоженките са избрали съвсем идентични сребърни годежни пръстени - с вграден елмаз.

Преди да споделят изненадващата вест в Instagram, младоженките в никакъв случай преди този момент даже не са загатвали, че се срещат интимно имат разнообразни от просто приятелки връзки.

" След като взехме решение да скрием нашата връзка, през днешния ден отваряме вратите за един специфичен ден - 28/10/22 ", написаха двете девойки в обща обява в Instagram профилите си.

Сватбата сред тях се е състояла в Пуерто Рико. Мариана Варела е на 26 години и е родена в Буенос Айрес, до момента в който половинката ѝ, Фабиола Валентин, е на 22 години и е родена в Пуерто Рико.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР