Моделите идват с вграден 4G LTE модем за бързи комуникацииПървите

...
Моделите идват с вграден 4G LTE модем за бързи комуникацииПървите
Коментари Харесай

Microsoft обяви лаптопи с процесор Snapdragon 7c

Моделите идват с вграден 4G LTE модем за бързи връзки

Първите преносими компютри на база Snapdragon 7c са предопределени за просветителния бранш
(снимка: Microsoft)

Два нови преносимия компютър на база едночипова система (SoC) Snapdragon 7c, показана през декември предходната година, разгласи Microsoft. Устройствата идват с вграден 4 G LTE модем за мобилни връзки.

Първите компютри, които употребяват новия чипсет на Qualcomm, се назовават JP.IK Turn T101 и Positivo Wise N1212S и костват надлежно $299 и $575, излиза наяве от обява в блога за обучение на Microsoft.

В допълнение към SoC Snapdragon 7, преносимите компютри идват с вграден 4G LTE модем за бързи мобилни връзки и могат да работят по-дълго без презареждане. Новите компютри се предопределени за бранша на образованието.
още по тематиката
Същевременно, Microsoft разгласи и други компютри за образованието от производители като Acer, Dell, HP и Lenovo, цените на които стартират от $219. Към момента обаче няма детайлности за моделите и характерностите.

В листата попадат общо 14 нови модела, в това число няколко на база SoC Snapdragon, както и седем модела с най-новия процесор на Intel, който има с 46% по-висока продуктивност от своя предходник.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР